Novoroční slevy

Zero Sauce - 350 ml, hořčice

ID: RN-z7700_c27510

Omáčka, jejíž kalorické hodnoty jsou mizivé! Vyzkoušejte do jakéhokoli jídla!

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

129 Kč

Přidat k porovnání

Další varianty zboží
kečup
RN-z7700_c27507

129 Kč

Veškeré jídlo se dá skvěle vylepšit a chutná lahodněji s kečupem nebo BBQ omáčkou, ale obvykle je nepoužíváte do svých jídel bez rozmyslu, protože dáváte pozor na příjem cukru, stejně tak zacházíte opatrně s česnekovými omáčkami, protože byste s nimi mohli rychle dosáhnout denního maxima v příjmu tuků. Pokud ale máte rádi ochucovadla, koření, sladké a pálivé najednou, ale rádi byste měli pod kontrolou Vaši dietu, Zero Sauce nabízejí perfektní alternativu k tradičním omáčkám!

  • nízký obsah kalorií (kromě hořčice a kari)
  • bez cukru
  • bez tuků (příchuť kari je nízkotučná, tj. ≤ 1,5 g tuku / 100 ml výrobku)
  • bez laktózy (tj. < 0,1 g laktózy / 100 ml hotového výrobku)
  • bez lepku (dle předpisů EU)

Zero Sauce využijte, pokud hledáte omáčky plné chuti, ale bez cukru (když chcete víc než tradiční omáčku), jako dressing na saláty, marinádu masa, na sendviče a vše, co milujete.

[zobraz-01]Informace o bezlaktózovosti produktu[/zobraz] [skryty-obsah-01] Výrobce sice přímo na obalu uvádí bezlaktózovost, ale konzument by i přesto měl být na pozoru a řešit toleranci produktu individuálně bez nějaké jistoty, že to je tak, jak píše výrobce.

Označení "bez laktózy" či "s nízkým obsahem laktózy" lze dle legislativy (vyhláška č. 54/2004 od MZe a č. 39/2018 od MZ) použít za předpokladu, že produkt splní maximální přípustné množství laktózy na 100 g či 100 ml ve stavu určeném ke spotřebě. Označení "s nízkým obsahem laktózy" lze uvést v případě, že produkt neobsahuje více než 1 g laktózy na 100 g/100 ml. Označení "bez laktózy" lze použít, pokud laktóza nepřekračuje množství 10 mg na 100 g/100 ml.

Produkt na svém obalu uvádí, že je za výrobcem popsaných podmínek (**) bez laktózy. Platí tedy pro něj obsah maximálně 10 mg laktózy na 100 ml produktu určeného ke konzumaci. Pokud jednu dávku rozředíme např. v menším než výrobcem udaném množství vody, nemůžeme z legislativního hlediska říct, že je taková dávka bez laktózy (zde by se hodilo tedy spíše "s nízkým obsahem laktózy"). Ale pokud jednu dávku zředíme s výrobcem udaným množstvím vody (** to je ta podmínka), takový šejk se pak už dle výrobce dá označit za bezlaktózový nápoj. Avšak zda to tak doopravdy je, to už ví jenom výrobce, protože nezveřejňuje žádný laboratorní rozbor zjišťující reálný obsah laktózy. Také mějme na paměti, že označení "bez laktózy" automaticky neznamená, že je produkt zcela prost mléčného cukru, nýbrž že pouze splňuje povolené maximální množství laktózy (10 mg) na 100 g/100 ml produktu. Nicméně takové množství většinou ani laktózově intolerantním nedělá žádný problém. [/skryty-obsah]

Doporučené dávkování:

  • omáčku používejte dle Vaší chuti do salátů, sendvičů a čehokoli dalšího
  • doporučené maximální množství je 15 ml (cca 1 lžíce)
  • před použitím dobře protřepejte

Tabulka nutričních hodnot:

100 ml
česnekkečup BBQchili hořčice
energetická hodnota85 kJ/20 kcal54 kJ/13 kcal 46 kJ/11 kcal39 kJ/9 kcal104 kJ/28 kcal
bílkoviny1,4 g0 g0,7 g< 0,5 g 1 g
sacharidy3,8 g1,8 g1 g0 g 2,5 g
- z toho cukry0 g0 g0 g 0 g 0 g
tuky0 g0 g0 g0 g0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g0 g0 g 0 g
vláknina2,1 g1,9 g2,4 g1,3 g 2,7 g
sůl2,3 g1,9 g2 g1,1 g 2,6 g

Složení:

Pálivý česnek

  • voda, ocet, česnekový prášek (3 %), sůl, drcená červená paprika (Capsicum annuum), modifikovaný bramborový škrob, vaječné žloutky slepic z volného výběhu, citrusová vláknina (z kůry citronu a limetky), zahušťovadla (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), hořčice (mleté hořčičné semínko, ocet, sůl, aroma), kyselina (kyselina citronová), bylinky, koření, barvivo (oxid titaničitý), konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), sladidla (sukralóza, sachariny), aroma, antioxidant (EDTA - etylendiamintetraacetát vápenatodisodný)

Kečup

  • voda, ocet, rajčatová pasta (3 %), zahušťovadla (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), citrusová vláknina (z kůry citronu a limetky), sůl, bylinky, kyseliny (kyselina mléčná a citronová), koření (vč. koriandru), extrakt z kořene černé mrkve (Daucus carota ssp.), barvivo karoteny, konzervant (sorban draselný), sladidlo sukralóza, aroma

Barbecue

  • voda, ocet, zahušťovadla (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), sůl, citrusová vláknina (z kůry citronu a limetky), rajčatová pasta, kyselina (kyselina citronová), kouřové aroma, barvivo amoniak sulfitový karamel, konzervant (sorban draselný), sladidlo sukralóza, aroma

Sladké chili

  • voda, zahušťovadla (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), sůl, ocet, kyselina (kyselina citronová), mleté chili 0,5 %, bylinky, koření (vč. koriandru), konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), sladidla (sukralóza, sachariny), aroma

Hořčice

  • voda, ocet, sůl, zahušťovadla (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), citrusová vláknina (z kůry citronu a limetky), modifikovaný bramborový škrob, vaječné žloutky slepic z volného výběhu, hořčice (mleté hořčičné semínko, ocet, sůl, aroma, antioxidant disiřičitan sodný), kyselina (kyselina citronová), bylinky, koření, barviva (oxid titaničitý, karoteny), konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), sladidla (sukralóza, sachariny), aroma, antioxidant (EDTA - etylendiamintetraacetát vápenatodisodný)

Upozornění:

Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Nemrazte.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze