Novoroční slevy

Kořenící směs Kernel Season´s - 68 g, sýrové jalapeňo

ID: RN-z7539_c26880

Kořenící směsi pro slané i sladké pokrmy přinesou jídlu nové a lahodné chutě!

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

179 Kč

Přidat k porovnání

Další varianty zboží
80 g, česnek-parmazán
RN-z7539_c26872

179 Kč

80 g, bílý čedar
RN-z7539_c26875

179 Kč

80 g, buffalo křidélka
RN-z7539_c26871

179 Kč

73 g, zakysaná smetana - cibule
RN-z7539_c26874

179 Kč

Sypké kořenící směsi vyráběné americkou společností Kernel Season's povznesou Vaše jídlo do zcela nových výšin. Použít je můžete do jakéhokoli jídla, kterému chcete dodat plnou chuť (dle příchutí obsahují 68 - 85 g směsi, konkrétní gramáže najdete v textu níže). K dispozici jsou koření s různorodými příchutěmi na dochucení slaných jídel, jako jsou vajíčka, omelety, maso, přílohy nebo popcorn. Sáhnout však můžete také po variantách pro sladká jídla (řady Sweet Shakes a Tasty Shakes), takže zapomeňte na nudné a stále stejné ovesné vločky, ovesné kaše, jogurty a tvarohy k snídani. S Kernel Season's dostanou jiný rozměr!

  • bez lepku
  • košer
  • jen přírodní ingredience jako např. čedar, máslo, bylinky, zelenina
  • použity vysoce koncentrované přírodní extrakty
  • bez umělých aromat
  • z USA

Plná a intenzivní chuť bez starostí o nárůst zbytečných kalorií a tuku. Pokud jste na dietě, možná postrádáte chutě zakázaných jídel, jako jsou máslo, slanina, hranolky nebo sýr, majonéza, čokoláda či karamel. Kernel Season's sice přinesl původně koření především pro popkorn, nicméně si jej lidé záhy oblíbili spíše do rozličných dalších jídel, aby v dietě nahradili chutě právě zakázaných pokrmů. Sýrové koření jde například použít na vejce, pečenou zeleninu či dušená kuřecí prsa, pokud jej smícháte s trochou vody, nahradí chuť sýru na sendviči. 1 čajová lžička koření má asi 8 kcal, zatímco stejné množství másla má 70 kcal a plátek sýru 90 kcal. Nahrazením za koření tak můžete ušetřit stovky kalorií týdně a shazovat váhu bez odřeknutí si oblíbených chutí. Čedar v Kernel Season's je ochuzen o tuk a vodu, zůstává tak pouze intenzivní chuť bez tuku a kalorií.

Dochuťte s vynikajícími kořenícími směsmi obsahujícími jen přírodní ingredience a extrakty všechny své pokrmy, ať už jsou to slaná jídla (vajíčka, omelety, maso, přílohy, zelenina, popcorn), nebo sladká jídla (ovesné vločky, ovesné kaše, jogurty, tvarohy). Kernel Season's má mnoho variant příchutí pro všechny!

  • řada pro slané pokrmy - 80 g - slanina-čedar, česnek-parmazán, nacho-čedar, bílý čedar, buffalo křidélka, 73 g - zakysaná smetana - cibule, 68 g - sýrové jalapeño
  • řada Sweet Shakes - 85 g - vanilka, broskev-smetana
  • řada Tasty Shakes - 85 g - jahoda-smetana, jablko-skořice, javorový hnědý cukr

Všechny druhy příchutí můžete dokonce vzájemně kombinovat, získáte tak přes 1,3 trilionu možných kombinací!

Koření slanina-čedar kombinuje skutečný sýr čedar s příchutí uzené slaniny, buffalo křidélka přinesou pikantní máslovou chuť, sýrové jalapeño nabízí čedar se skutečnými pálivými papričkami, česnek-parmazán okouzlí italskou kombinací skutečného sýru a česneku, nacho-čedar obsahuje kromě skutečného čedaru také výběr koření dodávajícího pikantní chuť. Příchuť zakysaná smetana - cibule přináší svěží krémovou chuť smetany se skutečnou cibulí - zkuste ji použít i na chipsy či hranolky.

Pro Vaši sladkou snídani jsou tu směsi Sweet a Tasty Shakes Oatmeal Mix-ins určené do kaší, šejků, jogurtů, tvarohů, vloček a dezertů. Jsou založeny na přírodních přísadách, hnědém třtinovém cukru a vysoce koncentrovaných přírodních aromatech, takže stačí skutečně malé množství Kernel Season's pro dosažení plné a syté chutě. Každý den zdravé jídlo, ale pokaždé s jinou chutí beze strachu ze zbytečných kalorií.

Doporučené dávkování:

  • řada pro slané pokrmy: použijte 0,7 - 0,8 g Kernel Season´s do vybraného jídla (1/4 čajové lžičky)
  • řada pro sladké pokrmy: použijte 1,6 g do vybraného jídla (1/2 čajové lžičky)
  • množství volte dle svých preferencí a chuti
  • před použitím protřepat

Tabulka nutričních hodnot:

0,8 g0,8 g0,8 g0,8 g
slanina-čedarčesnek-parmazánnacho-čedar bílý čedar
energetická hodnota3 kcal2 kcal2 kcal 2 kcal
bílkoviny0 g0 g0 g0 g
sacharidy0 g0 g0 g0 g
- z toho cukry0 g0 g0 g0 g
tuky0 g0 g0 g0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g0 g0 g
sodík98 mg93 mg101 mg90 mg
0,8 g0,7 g0,8 g 1,6 g
buffalo křidélkasmetana-cibule sýrové jalapeño jablko-skořice
energetická hodnota2 kcal2 kcal2 kcal6 kcal
bílkoviny0 g0 g0 g0 g
sacharidy0 g0 g0 g1,5 g
- z toho cukry0 g0 g0 g1,5 g
tuky0 g0 g0 g0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g0 g0 g
sůl112 mg35 mg95 mg0 mg

Složení:

Slanina-čedar

  • sýr čedar [směs sýru čedar (mléko, sýrové kultury, sůl, enzymy), syrovátka], sůl, kokosový olej, maltodextrin, aroma slaniny, kukuřičný protein, kaseinát sodný, kyselina citronová, pažitka, cibule, petržel, oxid křemičitý (protispékavá látka)

Česnek-parmazán

  • směs sýru čedar a parmazán [(mléko, sýrové kultury, sůl, enzymy), maltodextrin, slunečnicový olej, laktóza, fosforečnan sodný, přírodní aroma (obsahuje celer), kyselina mléčná, máslo - smetana], sůl, syrovátka, cukr, česnek, kokosový olej, kukuřičný sirup, hydrolyzovaný kukuřičný protein, kaseinát sodný, kyselina citronová, přírodní máslové aroma, cibule, oxid křemičitý (protispékavá látka)

Nacho-čedar

  • sýr čedar [(mléko, sýrové kultury, sůl, enzymy), maltodextrin, slunečnicový olej, laktóza, fosforečnan sodný, přírodní aroma (obsahuje celer), kyselina mléčná, máslo - smetana], sůl, syrovátka, přírodní máslové aroma, cibule, paprika, hydrolyzovaný kukuřičný protein, extrakty z kurkumy a papriky, kyselina citronová, česnek, rajčatový prášek, inosinát a guanylát sodný, koření, oxid křemičitý (protispékavá látka)

Bílý čedar

  • sýr čedar [směs sýru čedar (mléko, sýrové kultury, sůl, enzymy), maltodextrin, syrovátka, sójový olej, laktóza, kyselina citronová, kyselina mléčná], sůl, syrovátka, podmáslí, dextróza, hydrolyzovaný kukuřičný protein, inosinát a guanylát sodný, cibule, česnek, oxid křemičitý (protispékavá látka)

Buffalo křidélka

  • omáčka na buffalo křidélka (kajenské červené papričky, destilovaný a jablečný ocet, sůl, česnek), sůl, maltodextrin, dextróza, kyselina citronová, přírodní máslové aroma, extrakt z papriky, inosinát a guanylát sodný, kukuřičný olej, oxid křemičitý (protispékavá látka)

Zakysaná smetana - cibule

  • kukuřičný škrob, maltodextrin, odtučněné mléko, sůl, zakysaná smetana (smetanové kultury, odtučněné mléko, kultury), cibulový prášek, syrovátka, dextróza, přírodní aromata, kyselina citronová, cukr, kyselina mléčná, kyselina jablečná, petržel, inosinát a guanylát sodný, oxid křemičitý (protispékavá látka)

Sýrové jalapeño

  • sýr čedar [(mléko, sýrové kultury, sůl, enzymy), slunečnicový olej, laktóza, fosforečnan sodný, přírodní aroma (obsahuje celer), kyselina mléčná, máslo - smetana], sůl, syrovátka, maltodextrin, kvasnicový extrakt, kyselina citronová, extrakt z kurkumy, cibule, papričky jalapeño, přírodní máslové aroma, česnek, petržel, oxid křemičitý (protispékavá látka)

Jablko-skořice

  • třtinový cukr, jablka, přírodní jablečné aroma, skořice, kyselina citronová

Upozornění:

Skladujte dobře uzavřené na chladném, suchém místě. Před použitím dobře protřepejte.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze