Low Carb Protein Mash - 50 g, čoko-kokos

ID: RN-z7484_c26996

Instantní ovesná kaše s vysokým obsahem proteinu.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Další varianty zboží
jablko-skořice
RN-z7484_c26997

29 Kč

hruška
RN-z7484_c26998

29 Kč

Parametry

Značka:
PROM-IN

Hmotnost balení (g):
0 - 100

Instantní ovesná kaše s vysokým obsahem proteinu. Low Carb Protein Mash je fitness potravina pro nejnáročnější zákazníky. Jedná se o zdroj bílkovin v kombinaci s obilninami bohatými na beta-glukany. Low Carb Protein Mash je kvalitní fitness potravinou, která Vám umožní dodat kvalitní živiny kdykoli během dne, a díky vynikající stravitelnosti a nutričním hodnotám je vhodná k použití i v období kolem Vašeho tréninku. [zbozi:6282,8042,8089]

  • rychlá příprava
  • vysoký obsah proteinu
  • obsahuje probiotické kultury
  • balení obsahuje 10 porcí

Doporučená příprava:

  • 4 - 5 polévkových lžic (cca 50 g) zalijte 130 - 150 ml horké vody (cca 85 °C)
  • důkladně promíchejte, po 2 minutách je kaše připravená ke konzumaci, již nevařte

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 50 g
čoko-kokosjablko-skořice hruškačoko-kokos jablko-skořicehruška
energetická hodnota1632 kJ/386 kcal1578 kJ/373 kcal 1574 kJ/372 kcal816 kJ/193 kcal789 kJ/187 kcal787 kJ/186 kcal
bílkoviny35,3 g33,8 g41,7 g 17,7 g 16,9 g 20,9 g
sacharidy35 g46,2 g38,7 g17,5 g 23,1 g 19,4 g
- z toho cukry1,4 g1,6 g1,6 g 0,7 g0,8 g0,8 g
tuky10,5 g5,2 g4 g5,3 g2,6 g 2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny7,3 g3 g 1,5 g3,7 g1,5 g0,8 g
vláknina6,1 g2,6 g2,1 g3,1 g 1,3 g 1,1 g
sůl0 g0 g0 g0 g0 g0 g

Složení:

Čokoláda-kokos

  • ovesná instantní kaše 25,5 % (oves 60 %, kukuřičná krupice 40 %), enzymatickou hydrolýzou upravený syrovátkový protein (mléko), syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), micelární kasein (mléko), rýžová instantní kaše 10 %, odtučněný kakaový prášek 9 % (emulgátor: sójový lecitin), strouhaný kokos 9 % (ořechy), L-glutamin, zahušťovadlo: guma guar, aroma, probiotické kultury: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei (mléko), sladidla: sukralóza, neohesperidin

Jablko-skořice

  • ovesná instantní kaše 30 % (oves 60 %, kukuřičná krupice 40 %), rýžová instantní kaše 21,5 %, syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), micelární kasein (mléko), zahušťovadlo: guma guar, MCT tuky, L-glutamin, aroma, sušený jablečný prášek 1 % (koncentrát jablečné šťávy, maltodextrin), skořicový extrakt, probiotické kultury: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei (mléko), sladidla: sukralóza, neohesperidin, steviol-glykosidy

Hruška

  • ovesná instantní kaše 25,5 % (oves 60 %, kukuřičná krupice 40 %), syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), rýžová instantní kaše 16,5 %, micelární kasein (mléko), enzymatickou hydrolýzou upravený syrovátkový protein (mléko), L-glutamin, zahušťovadlo: guma guar, aroma, sušený hruškový prášek 1 % (koncentrát hruškové šťávy, maltodextrin), probiotické kultury: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei (mléko), sladidla: sukralóza, neohesperidin

Upozornění:

Uchovejte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dobré uzavření obalu a dodržování způsobu přípravy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do jednoho měsíce.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

MH
Mirka H.

28.04.2022 11:35

možnost si před koupí vyzkoušet v prodejně

IM
Ivana M.

13.04.2022 06:37

Oceňuji, že jsem si mohla dojít pás na prodejnu vyzkoušet, podívat se, jak vypadá naživo a také to, že mi ukázali, jak jej správně jednou za čas mazat. Mazací olej jako dárek potěšil o to víc. :)

Všechny recenze

 

Díky cookies se Vám přizpůsobujeme na míru

Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Souhlasím

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Souhlasím se všemi