Novoroční slevy

Liver Max

ID: RN-z7011_c24801

Komplexní složení, které přispívá k normální činnosti jater a tím podporuje detoxikaci.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

449 Kč

Přidat k porovnání

Komplexní složení, které přispívá k normální činnosti jater a tím podporuje detoxikaci. Neutralizuje volné radikály, slouží k normální činnosti trávení a pročištění. Komplexní formula Liver Max byla vyvinuta jako podpora pro normální funkci jater v těle a vyčištění. Je plná přírodních extraktů a aminokyselin, které se výborně doplňují a fungují jako jeden extrémně účinný antioxidant.

Produkt byl vyroben v EU, distributor: Czech Nutrition, s. r. o.

Liver Max V2.0 je inovovaná verze bestselleru na podporu funkce jater na trhu. Oproti předchozí verzi obsahuje o 13 % více funkčních látek. Liver Max V2.0 je komplexní produkt, který byl vyvinut jako podpora pro normální funkci jater v těle a vyčištění. Je plný přírodních extraktů a aminokyselin, které se výborně doplňují a fungují jako jeden extrémně účinný antioxidant. Obsahuje 14 funkčních látek. Jejich základ tvoří extrémně silný extrakt z ostropestřce mariánského a jeho standardizovaný obsah sylimarinu (účinná látka). Ve složení je také extrakt z artyčoku, N-acetyl-L-cystein, cholin, zelený čaj, kurkuma, methionin a další.

Liver Max V2.0 je vytvořen pro všechny uživatele, kteří dbají na stav svých jater. Ať už jste běžný uživatel nebo profesionální sportovec, obsažené látky Vám mohou napomoci zlepšit fungování Vašich orgánů. Komplexní složení nabízí 14 funkčních látek, které různými mechanismy napomáhají játrům k lepším výsledkům a fungují v synergickém spojení pro maximální účinek.

Ostropestřec mariánský (80 % silymarinu - standardizovaný extrakt ze semen)

Ostropestřec je používán jako antioxidant (10x silnější než vitamín E). Používá se od nepaměti především pro podporu správné funkce jater. Dokáže stimulovat proteinovou syntézu v játrech a tím napomáhá játrům s nahrazováním poškožených buněk. Sylimarin zvyšuje úroveň glutathionu v játrech až o 35 %.

Extrakt z artyčoku

Cynarin je derivát organické kyseliny kávové, která působí na buňky jater a ledvin a zvyšuje produkci žluče a moči. Žluč, která se vylučuje po užití artyčoku, je řidší a tekutější, čímž se snižuje zátěž jater, zároveň pomáhají artyčoky odstraňovat nežádoucí látky z krve.

N-acetyl-L-cystein

N-acetyl-L-cystein je pozměněná forma neesenciální aminokyseliny L-cystein, která byla připojena k acetylové skupině. Acetylová forma cysteinu je prekurzorem silného antioxidantu glutathionu. Nedostatek této látky může být důvodem pro pomalou regeneraci po tréninku a horší ochranu proti zraněním.

L-methionin

L-methionin je aminokyselina ve volné formě, která přispívá k syntéze SAMe a L-cysteinu, který je součástí glutathionu.

Glutathion

Glutathion je antioxidant, který využívá každá buňka v těle. Suplementace glutathionem je vhodná k podpoře vlastního glutathionu v buňkách a tím pádem udržuje účinnost celého systému glutathionu.

Zelený čaj

Zelený čaj má výraznou antioxidační vlastnost. Napomáhá chránit organismus před působením negativních volných radikálů, což příznivě ovlivňuje činnost imunitního systému.

Kurkuma

Kurkuma obsahuje kurkumin. Ten je extrahován z oddenků kurkumy (Curcuma longa) a je nejvíce biologicky aktivní složkou této rostliny, je také zodpovědný za její žluté zbarvení. Jedná se o velice silný antioxidant a napomáhá normální činnosti jater.

SAMe

SAMe je zkratka pro S-adenosyl-L-methionin. Tato forma je zkoumána na pacientech s cirhózou jater nebo steatózou (ztučněním) jater. Ve studii na 52 zdravých lidech byl zjištěn nárůst sérové ALT (alaninaminotransferázy) za 8 týdnů suplementace o 22 %.

Inositol

Společně s cholinem jsou tyto složky ideální, aby se tuky neakumulovaly v játrech a zlepšil se jejich transport a metabolismus.

Cholin bitartrát

Cholin přispívá k udržení normální činnosti jater a k normálnímu metabolismu lipidů. Navíc se skvěle doplňuje s inositolem.

Vitamín B2 (riboflavin)

Riboflavin je významnou látkou, která přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. V organismu vykazuje antioxidační aktivitu. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamín B6 (pyridoxin HCl)

Přispívá k normální syntéze cysteinu, k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální funkci imunitního systému.

Vitamín B1 (thiamin HCl)

Thiamin přispívá k normální činnosti nervové soustavy a činnosti srdce.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 3 kapsle produktu Liver Max kdykoliv během dne s jídlem
  • zapijte dostatečně vodou
  • nepřekračujte 3 cps denně
  • hmotnost obsahu balení 120 cps je 78 g

Tabulka nutričních hodnot:

3 cps
extrakt z ostropestřce mariánského500 mg
- z toho sylimarin400 mg
extrakt z artyčoku (list)200 mg
N-acetyl-L-cystein200 mg
cholin bitartrát100 mg
extrakt ze zeleného čaje100 mg
- z toho EGCG45 mg
extrakt z oddenku kurkumy100 mg
- z toho kurkumin95 mg
L-methionin100 mg
inositol100 mg
glutathion40 mg
S-adenosyl-L-methionin (SAMe)40 mg
vitamín B61,4 mg
vitamín B21,4 mg
vitamín B11,1 mg

Složení:

  • extrakt z ostropestřce mariánského (Sylibum marianum, extrakt ze slupek), extrakt z listů artyčoku (Cynara scolymus), N-acetylcystein, cholin bitartrát, extrakt z listů zeleného čaje (Camellia sinensis), extrakt z oddenku kurkumy (Curcuma longa), L-methionin, inositol, L-glutathion, S-adenosyl-L-methionin, protispékavé látky hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý, maltodextrin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, riboflavin, kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, karagenan, barvivo uhličitan vápenatý, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti octan draselný)

Upozornění:

Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek je vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sójové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte do 40 dnů. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Před užíváním se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem!


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze