Novoroční slevy

Vitamin D3+K2 Fair Power

ID: RN-z7745_c27754

Velmi silná a synergicky působící kombinace vitamínu D3 a vitamínu K2 MK-7. Vystačí na celých 240 dní!

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

299 Kč

Přidat k porovnání

Vitamin D3+K2 Fair Power nabízí velmi silnou a synergicky působící kombinaci vitamínu D3 a vitamínu K2 MK-7. Tato netradiční forma vitamínu K působí v těle třikrát déle v porovnání s ostatními formami. Dokonalá vstřebatelnost účinných látek díky přidanému slunečnicovému lecitinu pak jen podtrhuje maximální kvalitu produktu. Vysoký obsah vitamínů a optimalizované dávkování navíc zajistí, že jedno balení Vám vystačí na celých 240 dní!

Vitamín D představuje v běžném jídelníčku jednu z nejčastěji deficitních látek. Dle studie Státního zdravotního ústavu z roku 2018 má většina české dospělé populace problém splnit jeho adekvátní denní příjem.1 Nedostatek vitamínu D se pak může projevit zejména v horší funkci imunitního systému (větší náchylnost k onemocnění horních cest dýchacích), zvýšení rizika zlomenin, svalovými slabostmi a nižší hladinou testosteronu.2

Pokud jste dosud hledali suplement pro doplnění vitamínu D s bezkonkurenčním poměrem ceny a kvality, tak už nemusíte. Vitamin D3+K2 Fair Power těžko hledá soupeře vzhledem ke svému jedinečnému složení.

Hlavní výhody produktu Vitamin D3+K2 Fair Power:

  • Optimální dávkování – na obsahu účinných látek v produktu Vitamin D3+K2 Fair Power jsme rozhodně nešetřili, ale zároveň jsme se chtěli vyhnout nesmyslným megadávkám, které jsou na trhu občas k vidění. To, že svého zákazníka mohou předávkovat a způsobit mu zdravotní potíže, již výrobci těchto produktů neřeší. Zmíněné se Vám ale s produktem Vitamin D3+K2 Fair Power nestane, protože jsme obsah účinných látek v kapsli optimalizovali. To znamená, že Vám stačí přijímat pouze jednu kapsli za dva dny. Můžeme Vás ubezpečit, a to bez jakýchkoliv pochybností, že si splníte denní potřebu obsažených vitamínů dokonce ještě více, než doporučují odborné instituce (EFSA, D-A-CH).

  • Obsahuje vitamín K2 MK-7 – tato speciální forma (tzv. menachinon-7) se na základě výzkumů ukazuje jako dokonalý kandidát pro suplementaci. Vykazuje v těle totiž až 3x delší dobu působení v porovnání s běžným vitamínem K1 a také disponuje mnoha zdravotními benefity.3 Společně s vitamínem D vytváří synergické duo podporující normální stav kostí.

  • Obsahuje slunečnicový lecitin – pro lepší vstřebatelnost vitamínů jsme do receptury zařadili také dobře tolerovaný slunečnicový lecitin. Ostatní produkty s vitamínem D na trhu velmi často lecitin neobsahují vůbec, nebo obsahují sójový lecitin, který ale může u citlivých jedinců způsobit alergické reakce. Jak vidíte, i na takové detaily v Survivalu myslíme.

  • Vydrží minimálně 240 dní – vysoký obsah vitamínů a optimalizované dávkování se odrazily v bezkonkurenční zásobě kapslí v jednom balení. Porovnejte výdrž, cenu a kvalitu produktu Vitamin D3+K2 Fair Power s podobnými doplňky na trhu a Vaše volba bude jasná.

Odkazy na citované studie:
1. Bischofova, S., Dofkova, M., Blahova, J., Kavrik, R., Nevrla, J., Rehurkova, I., & Ruprich, J. (2018). Dietary Intake of Vitamin D in the Czech Population: A Comparison with Dietary Reference Values, Main Food Sources Identified by a Total Diet Study. Nutrients, 10(10).
2. Pilz, S., Frisch, S., Koertke, H., Kuhn, J., Dreier, J., Obermayer-Pietsch, B., Wehr, E., & Zittermann, A. (2011). Effect of vitamin D supplementation on testosterone levels in men. Hormone and Metabolic Research = Hormon- Und Stoffwechselforschung = Hormones Et Metabolisme, 43(3), 223–225.
3. Halder, M., Petsophonsakul, P., Akbulut, A. C., Pavlic, A., Bohan, F., Anderson, E., Maresz, K., Kramann, R., & Schurgers, L. (2019). Vitamin K: Double Bonds beyond Coagulation Insights into Differences between Vitamin K1 and K2 in Health and Disease. International Journal of Molecular Sciences, 20(4).


Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 kapsli Vitamin D3+K2 Fair Power za dva dny
  • pro maximální vstřebatelnost konzumujte nejlépe po hlavním jídle
  • polkněte kapsli a zapijte ji dostatečným množstvím vody, kapsli nekousejte
  • k zapití nejsou vhodné alkoholické nápoje
  • hmotnost obsahu balení 120 cps je 66 g

Tabulka nutričních hodnot:

1 cps
vitamín D350 mcg / 2000 IU
vitamín K2 (MK-7)150 mcg

Složení:

  • slunečnicový lecitin, transparentní rostlinná tobolka (hypromelóza), protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin, vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín K2 (menachinon-7)

Upozornění:

Doplněk stravy. Není vhodné pro osoby na antikoagulační léčbě. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití výrobku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do data uvedeného na obalu. Dbejte na dodržování návodu k použití.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze