Novoroční slevy

DeNuts Cream Peanut Butter - 1000 g

ID: RN-z7946_c28252

Jemný arašídový krém, zdroj vlákniny a bílkovin, lahodné potěšení pro chuťové buňky.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

269 Kč

Přidat k porovnání

Ta pravá Amerika! Nestárnoucí klasika vyrobená z A++ arašídů, s vysokou energetickou hodnotou, bez umělých barviv či konzervantů. Z důvodu předpokládané vysoké spotřeby ve Vaší domácnosti jsme ho pro Vás udělali v exkluzivním balení 1000 g. Jemná konzistence oříškového krému, který je zdrojem vlákniny a bílkovin. Vhodné pro vegany.

Málokdo z nás ví, že podzemnice olejná je luštěnina, jejíž semena jsou nám známé arašídy, které však vypadají a chutnají jako oříšky. Kvalitní krémy, které jsou vyráběny výhradně z arašídů, mají tu výhodu, že zachovávají všechny hodnoty původní suroviny, bývají bez palmového oleje, bez konzervantů a umělých barviv. Arašídy disponují vysokým obsahem antioxidantů, minerálních látek, jako například draslík, fosfor, vápník, hořčík, železo, zinek, mangan, měď a vitamíny skupiny B. Arašídy také obsahují koenzym Q10, který je vyhledávaný pro regenerační účinky a asi polovinu tuků v arašídech představují mononenasycené mastné kyseliny.

Oblibu v mlsání oříšků měli lidé již v dávné antice. V dnešní době jsou ořechy všude ve světě důležitou přísadou každodenních jídel. Kromě jejich výtečné chuti také oceníme vysoký podíl rostlinných tuků, vlákniny, proteinů a minerálních látek. Nejen z těchto důvodů se z ořechů začala vyrábět řada různých potravin, jako například ořechové krémy, které každým dnem získávají větší oblibu jak ve fitness sféře, tak mezi běžnou populací.

Ořechové a arašídové krémy mají v gastronomii celou řadu využití. Ve studené kuchyni je můžeme použít například na dochucení cereálních kaší, jogurtů, salátových zálivek nebo smoothies. Díky jemné krémové konzistenci jsou snadno roztíratelné a hodí se na namazání pečiva, lívanců nebo k přípravě jednoduché svačinky v podobě ovoce namazaného ořechovým krémem. Uplatnění najdou i pro tepelnou technologickou úpravu při pečení buchet, muffinů, dochucení krémových polévek a často se využívají v asijské kuchyni. Zkrátka gastronomie je otázkou chutí a fantazii se meze nekladou. Nutno dodat, že velkou oblibu mají i u ,,nekuchařů“, kteří si dopřejí třeba samotnou lžičku ořechového krému jen tak.

  • jemná konzistence
  • zdroj vlákniny
  • zdroj bílkovin
  • vegan
  • bez palmového oleje
  • bez konzervantů
  • bez umělých barviv
  • bez lepku

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
jemné
energetická hodnota2683 kJ/647 kcal
bílkoviny24,4 g
sacharidy21,3 g
- z toho cukry4,9 g
tuky49,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny7,7 g
vláknina8,4 g
sůl0,02 g

Složení:

Jemné

  • 100 % pražené arašídy

Upozornění:

Může obsahovat stopy ořechů a sóji. Neobsahuje suroviny živočišného původu, jako je maso, drůbež, ryby, vejce, med a mléčné výrobky. Určeno k přímé spotřebě. Na povrchu se může objevit olejovitá vrstva, je to přirozený projev a není na závadu. Před konzumací promíchejte. Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem, mrazem, vlhkostí a přímým slunečním zářením.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze