Novoroční slevy

Agrezz - 20x 20,8 g, malina

ID: RN-z5984_c21046

Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

699 Kč

Přidat k porovnání

Chcete zažít skutečnou intenzitu tréninku? Takovou, kdy cítíte nejen maximálně napumpované svaly, ale také dokonalou koncentraci na trénink, kdy jste schopni ze sebe vydat maximum a vše jde samo? Zkuste Agrezz a posuďte sami! Agrezz je profesionální produkt určený pro maximalizaci výkonu, síly a silové vytrvalosti nejen kulturistů, ale všech sportovců, jejichž výkon má silově-vytrvalostní charakter, jako jsou hokejisté, zápasníci MMA apod. Agrezz dokáže odstranit lenost a výrazně prodloužit délku a intenzitu silového tréninku. Dalším efektem je maximální soustředění na výkon, což potvrdili prakticky všichni respondenti, kteří měli možnost Agrezz vyzkoušet ještě před uvedením na trh.

[upozorneni] Produkt je v současné chvíli dostupný ve 2 designech.

  • „Konečne prvý preworkout, ktorý som cítil!“ - přečtěte si skutečné reakce skutečných uživatelů
  • „Silnější než cokoliv, co jsem zkoušel.“ - podívejte se na video z prvotního testování produktu

Efekt tohoto přípravku je dán unikátní kombinací stimulantů produkce NO (oxidu dusnatého) citrulinu, beta alaninu a argininu, stimulačních látek kofeinu a taurinu, dále extraktu z plodů pomerančovníku hořkého (synefrinu), ze zeleného čaje, extraktu z černého pepře (piperinu), cholinu, tyrosinu a DMAE.

  • Stimulanty produkce oxidu dusnatého citrulin, beta alanin, arginin a PepForm - Arginine Peptides (značkové peptidy argininu) zajistí maximální napumpování svalu. Tento efekt znáte z tzv. "enóček".
  • Stimulanty kofein, taurin, tyrosin, DMAE (dimetylaminoetanol) a extrakt ze zeleného čaje působí stimulačně – podpoří tedy Vaše soustředění na trénink, nakopnou Vás, oddálí pocity únavy a můžete tak efektivně trénovat po delší dobu než normálně! Mimochodem, obsah taurinu a DMAE je nejvyšší možný dle české legislativy! Žádný produkt s vyšším obsahem nesmí být na českém trhu v prodeji!
  • Cholin a inositol jsou látky, jež zlepšují využití tuků a působí navíc hepatoprotektivně, tedy chrání Vaše játra.
  • Synefrin podporuje tvorbu tepla, díky jeho obsahu se budete více potit a více spalovat tuk – a tedy mít i více energie na trénink. Obsah synefrinu je opět nejvyšší možný dle české legislativy!
  • Piperin (výtažek z černého pepře) také podporuje spalování tuku, navíc zlepšuje využití ostatních účinných látek a je obecně velmi ceněnou účinnou látkou s řadou pozitivních účinků na zdraví, významné jsou hlavně jeho antioxidační a protizánětlivé účinky.

Velkou výhodou produktu je nulový obsah sacharidů a tuku, díky kterému je produkt vhodný i pro všechny, kdo chtějí vyrýsovat. Navíc díky obsahu účinných látek, jako je zelený čaj, piperin, cholin a inositol, jež ovlivňují metabolismus tuků, podporuje jeho spalování.

Tento náš nový produkt je určen pro náročné sportovce! Zažijete novou dimenzi tréninku! Je to skutečně silný produkt, dodržujte tedy doporučené dávkování a neužívejte jej v krátké době před spánkem, je tak silný, že by jeho účinek mohl přetrvávat i v době, kdy již potřebujete regenerovat!

Agrezz Vám navíc přinese příjemný chuťový zážitek, nabízíme Vám jej ve skvělých příchutích. A abyste nemuseli odsypávat prášek z velkého balení nebo jej neprakticky nosit s sebou na trénink, připravili jsme pro Vás produkt v sáčcích, kde je dávka naprosto přesně odměřena, sáček je malý a praktický, kdekoliv jej můžete mít s sebou a v případě potřeby pouze rozpustit ve vodě – a nápoj je hotov.

Doporučené dávkování:

  • obsah sáčku (20,8 g) produktu Agrezz rozpusťte ve 200 - 300 ml vody
  • denní dávka je jeden sáček (20,8 g)
  • začátečníci a osoby s nízkou tělesnou hmotností polovinu 1 dávky (1/2 sáčku), pokročilí 1 dávku (1 sáček) 15 –20 minut před tréninkem
  • určeno k přímé konzumaci
  • před začátkem užívání proveďte test tolerance s polovinou jedné dávky pro ověření, zda netrpíte přecitlivělostí na některou z obsažených látek, či se u Vás neprojevují nežádoucí účinky

Tabulka nutričních hodnot:

20,8 g
pomerančmango-ananasmalinajahoda-máta
energetická hodnota216 kJ/51 kcal217 kJ/52 kcal210 kJ/50 kcal213 kJ/51 kcal
bílkoviny0,4 g0,4 g0,4 g0,4 g
sacharidy0,5 g0,5 g0,5 g0,5 g
- z toho cukry0 g0 g0 g0 g
tuky0 g0 g0 g0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g0 g0 g
vláknina0 g0 g0 g0 g
sůl0,1 g0,1 g0,1 g0,1 g

Obsah účinných látek:

20,8 g
aminokyseliny a peptidy
L-citrulin DL-malát6500 mg
- z toho volný L-citrulin4550 mg
beta alanin4000 mg
arginin báze1695 mg
PepForm - Arginine Peptides (peptidy argininu)500 mg
taurin2000 mg *)
tyrosin1000 mg
celkový obsah argininu2000 mg
celkem aminokyselin 13745 mg
extrakt ze zeleného čaje (30 % kofeinu)250 mg
kofein bezvodý 200 mg
DMAE bitartrát54 mg
- z toho DMAE20 mg *)
synefrin 10 mg
extrakt z černého pepře (piperin)20 mg
cholin bitartrát1000 mg
inosin1000 mg

Hodnoty jsou shodné pro všechny příchutě.

*) Absolutně nejvyšší možné dávky účinných látek dle platné české legislativy (vyhláška č. 225/2008 Sb.). Žádný produkt s vyššími dávkami se nesmí v České republice i s ohledem na možné zdravotní problémy prodávat.

Složení:

 Pomeranč, mango-ananas, broskev, tropické ovoce

  • L-citrulin DL-malát, beta alanin, taurin, arginin báze, tyrosin, cholin, inosin, peptidy aminokyseliny L-arginin PepForm - Arginine Peptides, extrakt ze zeleného čaje, kofein bezvodý, DMAE bitartrát (DMAE), extrakt z černého pepře - piperin, extrakt Citrus aurantium – synefrin
  • přídatné látky sestupně: fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), aroma, beta karoten (přírodní barvivo), oxid křemičitý (protispékavá látka), sukralóza (sladidlo)

Meloun, malina, divoká jahoda-máta

  • L-citrulin DL-malát, beta alanin, taurin, arginin báze, tyrosin, cholin, inosin, peptidy aminokyseliny L-arginin PepForm - Arginine Peptides, extrakt ze zeleného čaje, kofein bezvodý, DMAE bitartrát (DMAE), extrakt z černého pepře - piperin, extrakt Citrus aurantium – synefrin
  • přídatné látky sestupně: fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), aroma, extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), oxid křemičitý (protispékavá látka), sukralóza (sladidlo)

Mojito, jablko, kiwi

  • L-citrulin DL-malát, beta alanin, taurin, arginin báze, tyrosin, cholin, inosin, peptidy aminokyseliny L-arginin PepForm - Arginine Peptides, extrakt ze zeleného čaje, kofein bezvodý, DMAE bitartrát (DMAE), extrakt z černého pepře - piperin, extrakt Citrus aurantium – synefrin
  • přídatné látky sestupně: fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), aroma, chlorofyl (přírodní barvivo), oxid křemičitý (protispékavá látka), sukralóza (sladidlo)

Upozornění:

Doplněk stravy – vhodné pro sportovce a pro osoby při zvýšené tělesné zátěži. Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné ženy – obsah kofeinu v jedné dávce 275 mg. Nevhodné při metabolických poruchách se zvýšenou hladinou argininu. Nevhodné pro diabetiky a osoby s respiračním onemocněním (např. astma), onemocněním srdce, cév, jater a ledvin a poruchami krevního tlaku. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy (ve 100 g výrobku je 0,005 g laktózy, tzn. v jednom sáčku 0,001 g).


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze