Novoroční slevy

Creatin Fair Power

ID: RN-z4083_c14888

Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

399 Kč

Přidat k porovnání

[tip] Nepřehlédněte právě probíhající akci 500 g + 300 g ZDARMA: klikněte zde. [zbozi:9055]

Creatine Monohydrate Fair Power (kreatin monohydrát) patří k nejosvědčenějším doplňkům sportovní výživy pro nabírání svalové hmoty a pro zvyšování síly. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu, příznivého účinku se dosáhne při dávkování od 3 g kreatinu denně. Creatine Monohydrate Fair Power značky Survival je vysoce čistou mikronizovanou formou kreatinu monohydrátu bez obsahu jakýchkoliv jiných přísad. Mikronizovaná forma umožní snadnou přípravu, rychlou rozpustnost a maximální využitelnost v lidském organismu.

[tip] Tento produkt byl v květnu 2021 a následně v srpnu 2023 podroben laboratorní analýze. Ta potvrdila jeho velmi vysokou čistotu a kvalitu (viz níže v textu přiložený výsledek).

✅ pro nabírání svalové hmoty ✅ pro zvýšení síly ✅ 100% čistý bez příměsí ✅ složení ověřeno laboratorním rozborem

Kvalita ověřena nezávislým rozborem!

V srpnu 2023 jsme Creatine Monohydrate Fair Power poslali na laboratorní rozbor do nezávislé akreditované laboratoře. Perfektní výsledek potvrzující vysokou čistotu a tedy i kvalitu produktu si prohlédněte níže.

[cara]

Kreatin je přirozenou součástí lidského organismu, jedná se o látku, která podporuje uvolňování energie v buňkách a která tak slouží jako jejich pohotový zdroj energie. Při dostatečném zásobení kreatinem může lidský sval podávat výrazně vyšší krátkodobý výkon. Ve sportech, jakými jsou např. kulturistika či silový trojboj, našel kreatin oblibu díky znatelným výsledkům v oblasti zvyšování fyzické výkonnosti.

Vhodné kombinace:

Je-li Vaším cílem umocnění účinků kreatinu, je vhodné k suplementaci Creatine Monohydrate Fair Power přidat i sacharidový suplement (ať už jen samotnou glukózu, nebo maltodextrin), dále pak máte-li ze své stravy obecně nedostatek bílkovin, je vhodné přidat i proteinový suplement, např. Ultra Speed. Zmíněné kombinování suplementů platí i naopak - zařazujete-li pro nárůst svalové hmoty protein a/nebo gainer, je vhodné přidat i kvalitní kreatin, kterým může být právě Creatine Monohydrate Fair Power.

Doporučené dávkování:

  • základní dávka je 5 g (cca 1,5 odměrky)
  • lze užívat i vyšší dávku okolo 10 g Creatine Monohydrate Fair Power (rozdělenou do dvou dávek)
  • v tréninkové dny: berte jednu dávku před tréninkem a případně druhou dávku po tréninku
  • v netréninkové dny: berte jednu dávku ráno se snídaní, případně druhou dávku můžete užít během dne
  • pro zvýšení účinku je vhodné podávat společně s jednoduchými cukry (glukóza, maltodextrin, ovocný džus)
  • pro dosažení maximální účinnosti doporučujeme po spotřebování zařadit stejně dlouhou přestávku, poté můžete opět začít s dalším užíváním

300gramové balení Creatine Monohydrate Fair Power vystačí při dávkování 5 g denně na 60 dní. Větší 500gramové balení Creatine Monohydrate Fair Power vystačí při dávkování 5 g denně na 100 dní.

[tip] Balení obsahuje odměrku. Obsah odměrky je cca 3,3 g produktu. Hmotnost obsahu odměrky je orientační, může se lišit podle aktuální míry načechranosti produktu, stejně tak podle způsobu nabírání. Při prvním použití doporučujeme Vámi nabraný obsah převážit.

Tabulka nutričních hodnot:

100 g5 g
kreatin monohydrát100 g5 g

Složení:

  • mikronizovaný kreatin monohydrát (původ: mimo EU)

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem, mrazem a přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do 6 měsíců.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze