Novoroční slevy

Creatin Ethyl Ester Fair Power

ID: RN-z4662_c16544

Creatin Ethyl Ester Fair Power jako nejvyšší možná podpora tvrdě trénujícího sportovce.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

399 Kč

Přidat k porovnání

Pokud u kreatinu monohydrátu platilo, že se jedná o jeden z nejlepších produktů pro podporu výkonnosti, nejmodernější forma této látky v podobě kreatinu ethylu esteru posouvá účinnost tohoto legendárního doplňku stravy ještě dál. Maximální vstřebatelnost a nejvyšší možná podpora výkonnosti při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu. Kreatin ethyl ester je základem suplementace všech silových sportovců, ale také hokejistů či atletů.

Kreatin ethyl ester je jedním z nejoblíbenějších suplementů ve sportech různých kategorií. Využívají jej především návštěvníci posiloven, a to z řad kondičních cvičenců či závodníků, vzpěrači, siloví trojbojaři, strongmani, ale také třeba sprinteři, hokejisté nebo plavci. Creatin Ethyl Ester Fair Power společnosti Survival obsahuje v každé kapsli 500 mg účinné látky v nejvyšší kvalitě. Tu garantuje majitel trenérské školy Ronnie.cz a uznávaný trenér Pavel Provázek.

Doporučené dávkování:

  • doporučené dávkování jsou 3 kapsle Creatin Ethyl Esteru Fair Power denně
  • je doporučeno jej používat po dobu 4 týdnů, poté zařadit minimálně stejně dlouhou přestávku
  • hmotnost obsahu balení 90 cps je 59,4 g

Praktický pohled:

Kreatin ethyl ester - doplněný o správný jídelníček s dostatkem bílkovin i sacharidů - je v kombinaci s kvalitním tréninkem tou nejrychlejší legální metodou, jak si usnadnit cestu za vysněnou postavou.

Balení Creatin Ethyl Ester Fair Power obsahuje 90 kapslí a připravili jsme ho pro 30denní užívání, po kterém doporučuji zařadit stejně dlouhou přestávku. V ní můžete s výhodou zařadit jiný suplement pracující na zcela odlišném principu. Vhodný je např. vysoce koncentrovaný (90%) tribulus terrestris.

Creatin Ethyl Ester Fair Power vyrobený ve společnosti Survival Vám zaručuje maximální čistotu použitých surovin a tím i výslednou účinnost. Vyzkoušejte ho, nepochybuji o tom, že Vám výrazně pomůže!

Pavel Provázek
majitel společnosti

Tabulka nutričních hodnot:

1 cps
kreatin ethyl ester500 mg

Složení:

  • kreatin ethyl ester HCl, jedlá želatina (transparentní želatinová kapsle), protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin, protispékavá látka fosforečnan vápenatý, protispékavá látka oxid křemičitý

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do 6 měsíců. Obsahuje nepoživatelný sáček k pohlcení vlhkosti.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze