Novoroční slevy

Masažní deska LIFEFIT VIBRA TRAINER

ID: RL-F-DESK-01-01

Relaxační pomůcka pro efektivní uvolňovací a posilovací cvičení s maximální nosností 120kg, LED displejem, nastavitelnými rychlostmi s rozměrem 69,5 x 39,5 x 13,7cm a hmotností 14kg.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 500 Kč s kódem ZIMA1500 na tento produkt.

4 990 Kč

Přidat k porovnání

Návod k obsluze VIBRA TRAINER desky
velikost souboru 1.14 MB

Masažní deska LIFEFIT VIBRA TRAINER

Vibrační plošina LIFEFIT VIBRA TRAINER s přehledným displejem, dálkovým ovladačem a maximální nosností 120kg je praktickou relaxační pomůckou pro efektivní uvolňovací a mírně posilovací cvičení. Masážní deska třídy H, s kompletními rozměry 69,5 x 39,5 cm a hmotností 14kg, je určena především pro domácí a volnočasové využití. Stroj není určen pro terapeutické ani rehabilitační používání.

Plošina je vybavena LED displejem, který při cvičení zobrazuje všechny nezbytné informace ohledně zvolených programů, času a nastavené rychlosti v rozsahu necelých 100 úrovní. Stroj je určen zejména pro interiérové využití a vzhledem ke speciálnímu stabilizačnímu zařízení je určen pouze pro rovné povrchy. Pod desku je vhodné použít ochranou podložku, která tlumí potřebné vibrace, tiší hlučnost a předejde potencionálnímu poškození povrchu podlahy. Zásadně nedoporučujeme používání na silných kobercích, které svou strukturou mohou negativně ovlivňovat ventilační a vibrační systém.

Plošinu tvoří několik stabilních stojných nožiček, vibrační základny s protiskluzovým nášlapem, horním i dolním krytem a multifunkčním LED displejem. Před každým cvičením je nezbytné dbát na dostatečné rozcvičení, aby nedošlo k nárazovému přetížení svalstva. Správným protažením eliminujete riziko post aktivitních křečí a bolestivosti svalů. Dojde k rozproudění krve, svaly se zahřejí a připraví na fyzický výkon.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze