Novoroční slevy

Stepper HAMMER Cross

ID: 4131

Nosnost stepperu 130 kg, domácí využití, magnetická brzda, LCD displej, manuální regulace zátěže, kompatibilita s aplikacemi Kinomap a BitGym.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 6 %

16 990 Kč
15 990 Kč

Přidat k porovnání

Stepper HAMMER Cross

Méně běžné, nicméně vzhledem ke svému zaměření se stávají stále populárnějšími. Stepper Hammer Cross je zcela nenahraditelný posilovací stroj zaměřený nejen na posílení hýžďových a stehenních svalů. Ve své podstatě se jedná o kombinaci principů eliptického trenažéru a klasického stepperu. Díky modernímu zpracování byl navržen i pro menší prostory, je tedy dobrou variantou i pro menší byty nebo tělocvičny. Magnetický brzdný systém nabízí téměř neslyšný chod s manuální regulací zátěže v dostatečném rozsahu 8 úrovní. Příjemně vyvážený 8kg setrvačníkový systém zaručuje stabilní a bezproblémový chod trenažérů.

Stepper je vybaven LCD displejem, který vám přímo při cvičení zobrazuje všechny důležité informace ohledně vašeho tréninku, frekvence šlapání, spálených kalorií, počtu kroků, vzdálenosti i tepové frekvenci, která je snímána přes tzv. „hand puls“ senzory na madlech. Nicméně stereotypního cvičení se obávat nemusíte, díky kompatibilním aplikacím Kinomap a BitGym si můžete užívat nepřeberné množství interaktivních tras.

Není radno opomínat důležitost pitného režimu, proto je trenažér vybaven držákem na lahev. O zábavu se vám postará praktický držák na telefon či tablet, díky kterému zůstanete online v průběhu celého cvičení a umožní vám být tak ve spojení s vaším trenérem nebo přáteli.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze