Novoroční slevy

Vibrační plošina SKY SVP21

ID: AB-17-22-424

3D vibrační deska, která efektivně odbourává přebytečné tuky, tvaruje postavu a uvolňuje unavené svalstvo. V balení vibrační plošiny najdeme podložku pod vibrační plošinu, masážní podložku pro relaxaci a masáž, podpěry na kliky a sedátko.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

10 699 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • 24 měsíců

Vibrační plošina SKY SVP21

SVP21 je 3D vibrační platforma. Na běžných plošinách dochází k vibračním pohybům v jedné rovině. V 3D platformě jsou pohyby oscilační, vertikální a lineární. Takové řešení dává mnohem větší výsledky. Platforma se pohybuje díky dvěma motorům, které vytvářejí vícesměrné oscilace.

Rozměry vibrační desky jsou 71 x 38 x 16,5 cm (d x š x v) a hmotnost 15 kg, takže není problém ji pohodlně uložit pod postel, aby zabírala co nejméně místa. Nosnost plošiny je 120 kg. Vibromasážní deska má ocelový rám a plastový kryt.

Vibrační plošina nebo také vibromasážní stroj je skvělá pomůcka do domácího prostředí jako alternativa nebo doplněk již pořízených fitness strojů. Kromě tvarování postavy zde dochází i k relaxaci unaveného svalstva.

Vibrační plošina SKY SVP21 je zařízení pro domácí použití, jehož úkolem je efektivně odbourávat přebytečné tuky, tvarovat postavu a hlavně podporovat relaxaci unaveného svalstva. Primární funkcí tohoto stroje je spalování přebytečné tukové tkáně a odstranění celulitidy. To je zajištěno vysoce účinnou metodou vibrací. Výzkum dokázal, že toto zařízení povzbuzuje krevní a lymfatický systém, zpevňuje svalstvo nohou, hýždí, břicha a působí proti zadržování vody ve tkáních. Jeho příznivé účinky jsou dlouhodobě prokázány řadou spokojených uživatelů.

Tato platforma SVP21 SKY má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém, účinně uvolňuje svaly a stimuluje jejich vývoj. Je to univerzální zařízení, které bez ohledu na věk a zdravotní stav uživatele umožňuje starat se o formu a váš vzhled přímo doma.

Přístroj má integrovaný počítač s LCD displejem. Díky indikaci umožňuje s vysokou přesností odhadnout počet spálených kalorií. Uživatel si může vybrat mezi 3 pevnými a 3 uživatelskými programy, stejně jako samostatně nastavit rychlost masáže i dobu.

Plošina má také 3 úrovně intenzity - při stání uprostřed stroj simuluje chůzi, s mírnou mezerou mezi nohami stroj simuluje běhání a při širokém rozkročení simulujete sprint. A díky dálkovému ovladači, který je součástí balení, je nastavení cvičení rychlé a jednoduché.

Součástí balení modelu SVP21 je podložka pod vibrační plošinu, masážní podložka pro relaxaci a masáž, podpěry na kliky a sedátko. Vibrační deska je určena pouze pro domácí využití.

Funkce plošiny:

  • 6 cvičebních programů
  • 3 stupně intenzity
  • 30 úrovní rychlosti vibrací
  • Ruční režim regulace rychlosti a pracovní doby

Balení obsahuje:

  • Vibrační plošina
  • Gumové expandéry
  • Dálkové ovládání
  • Podložka pod plošinu
  • Masážní podložka
  • Sedátko
  • Podpěry na kliky


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze