Novoroční slevy

Ergometr HAMMER Cardio XT6 BT

ID: 4862

Domácí použití, nosnost 130 kg, nízký nástup, nastavitelné sedlo a řídítka, 12 programů, držák na tablet.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

sleva 17 %

17 990 Kč
14 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál HAMMER Cardio XT6 BT
velikost souboru 277.9 kB

Ergometr HAMMER Cardio XT6 BT

Rotoped značky HAMMER Cardio XT6 BT je vybaven magnetickým brzdným systémem v rozmezí 10 - 350 Watt pro velkou variabilitu tréninku, celkem 16 stupňů. Trenažér nabízí jednoduchou elektronickou volbu zátěže nebo pro ještě větší požitek pomocí naprogramovaných tréninkových plánů, včetně profilových tréninků a programů řízených tepovou frekvencí. 

Trenažér zákazníkům poskytne kombinaci kvalitní mechaniky a maximální ergonomie za víc než příznivou cenu a je vhodný jak pro začátečníky, tak pokročilé a náročné sportovce. Rámová konstrukce, výškově i horizontálně nastavitelné sedlo, včetně nastavení jeho sklonu a naklápěcí řídítka zajistí pohodlné a správné posezení lidem s různou výškou. Bude ideálním trenažérem také pro rehabilitační účely, a to i díky sníženému nástupu, který ocení lidé s omezeným rozsahem pohybu. Sedlo stroje si snadno a rychle nastavíte do ideální polohy jak v horizontálním, tak i vertikálním směru. Nastavitelný je i sklon řídítek. Vyvážený setrvačník o hmotnosti 8 kg a elektromagnetický brzdný systém zaručuje komfortní, plynulý a tichý chod i při velkých zátěžích. Maximálně však do hmotnosti 130 kg. Cardio XT6 BT má ložiskový šlapací střed, což spolu s masivním rámem zajišťuje dlouhou životnost stroje. 

Napájení probíhá přes externí síťový adaptér. Hmotnost stroje je 35 kg. Rozměry rotopedu jsou 93 x 51 x 150 cm.

Přehledný a snadno ovladatelný computer je vybaven jednoduchým LCD displejem a zobrazuje hodnoty jako jsou čas, momentální rychlost, spálené kalorie, ujetá vzdálenost, frekvence otáček a srdeční pulz, BMI. Můžete cvičit s vlastním nastavováním zátěže pomocí tlačítek nebo využít jeden ze 16 programů, z toho 4 HRC programy, které automaticky řídí váš trénink dle nastavené tepové frekvence. Počítač je také vybaven systémem RECOVERY, který umí vyhodnotit v tzv. zklidňovací fázi po cvičení váš fyzický stav, měřený v závislosti na rychlosti poklesu tepové frekvence bezprostředně po dokončení tréninku. 

Díky systému Bluetooth a pomocí tabletu nebo chytrého telefonu můžete používat tréninkové fitness aplikace BitGym, Kinomap, iConsole+, které si stáhnete zdarma. Můžete tak libovolně trénovat kdekoliv po světě, využít tréninková videa nebo průběžně ukládat výsledky tréninku pro porovnání. Součástí stroje je praktický držák tabletu, pomocí kterého se můžete při tréninku dívat na své oblíbené pořady. Tablet není součástí dodávky stroje.

Pro snímání tepové frekvence jsou v řídítkách umístěny integrované dlaňové snímače (hand pulsy) vhodné pro občasné změření tepu. Lepších a přesnějších výsledků měření však dosáhnete měřením přes hrudní pás s frekvenci 5 kHz, a to díky integrovanému přijímači v PC. Tento není součástí stroje a je možné si ho zakoupit na našem e-shopu.

Trenažér je osazen špičkovým šlapacím středem s průmyslovými kuličkovými ložisky. Robustní šlapací střed s vyváženým setrvačníkem zaručuje dlouhodobou životnost stroje a plynulý tichý chod i při náročném používání. Plastové protiskluzové pedály jsou vybavené fixačními řemínky (klipsnami) a bezpečně tak drží chodidlo na šlapačce. 

Rotoped je vybaven transportními kolečky v přední části stroje umožňující snadný přesun po místnosti. V zadní části stroje najdeme nožičky vybavené vyrovnávači nerovností podlahy pro maximální stabilitu rotopedu. 

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze