Novoroční slevy

MPS-5 Pro - 2250 g, čokoláda

ID: RN-z7271_c25813

Vícesložkový protein - 5 různých druhů bílkovin pro tvorbu svalů!

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

1 349 Kč

Přidat k porovnání

Další varianty zboží
1000 g
RN-z7271_c25811

699 Kč

MPS-5 Pro je vysoce kvalitní vícesložkový protein složený z 5 různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (cross-flow microfiltration) a nativní mléčný protein (zdroj micelárního kaseinu). Zbytek tvoří CFM syrovátkový izolát, hydrolyzovaný (naštěpený) syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Složení reflektuje aktuální studie pro nejideálnější složení proteinu pro maximální anabolismus. To vše navíc doplňují enzymy Tolerase™ L, papain a bromelain pro maximální využití bílkoviny a štěpení laktózy.

Verzi s rostlinnými bílkovinami najdete zde: MPS-5 Pro Vegan

MPS-5 Pro je vytvořen na základě studií, které doporučují kombinaci různých zdrojů bílkovin jako nejlepší možnou volbu pro maximální anabolismus.

Nativní syrovátkový protein CFM - koncentrát (43 % bílkovin produktu) - nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost. Metoda cross-flow microfiltration je mikrofiltrace se zkříženým tokem, která probíhá přes speciální keramické filtry, které propouštějí pouze syrovátkový protein bez dalších nežádoucích složek. Šetrně odděluje bílkoviny ze syrovátky od denaturovaných bílkovin, mléčného tuku a laktózy. Tímto způsobem si zachovává protein maximum bioaktivních frakcí a má vysokou biologickou účinnost. Proces je naprosto bez chemie. Koncentrát nabízí maximální obsah cenných bioaktivních frakcí v proteinu.

Nativní mléčný protein - micelární kasein (38 % bílkovin produktu) - přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin. Nativní mléčný protein je zdrojem micelárního kaseinu, který uvolňuje bílkovinu postupně (až několik hodin). Ze studií jasně vyplynulo, že je přídavek micelárního kaseinu k syrovátkovému proteinu velmi vhodný a tato kombinace je vhodná pro maximalizaci svalových přírůstků. Kasein je standardně znám jako bílkovina vhodná zejména na noc, podle studií je ale tato kombinace vhodná právě po tréninku pro maximální výsledky.

Nativní syrovátkový protein CFM - izolát (9 % bílkovin produktu) - nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy. Izolát zpracovaný metodou CFM (metoda popsána výše) nabízí maximální množství bílkovin s téměř nulovým obsahem tuku a sacharidů.

Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5 % bílkovin produktu) - naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin. Hydrolyzát není v tomto produktu přidán pro extrémně rychlou absorbci (jako je u hydra zvykem), ale pro nastartování stimulace trávení bílkovin.

Vaječný albumin (5 % bílkovin produktu) - vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle než syrovátkový protein). Má vysokou biologickou hodnotu a nabízí kompletní profil esenciálních aminokyselin, kterými doplňuje spektrum této směsi.

Profil uvolňování bílkovin v čase:

Ve výše vyobrazeném schématu uvolňování různých druhů bílkovin lze vidět, že se jeví jako nejvýhodnější právě směs různých druhů proteinů (vytvořeno na základě informací ze studie od G. Paul, Journal of American College of Nutrition, 2009).

Přidané enzymy a skvělá chuť - proteiny značky Czech Virus se vyznačují originalitou a inovacemi (například první použití probiotik v proteinech u českých značek u Pure Elite CFM). Z tohoto důvodu jsme ke směsi proteinů založené na poznatcích ze studií přidali enzymy, které ještě více pomohou s maximální využitelností proteinu. Přidali jsme Tolerase™ L, papain a bromelain (více informací o jednotlivých enzymech níže). K tomu všemu je chuť velmi příjemná s očekávanou strukturou díky micelárnímu kaseinu.

Tolerase™ L je kyselá laktáza, která převádí laktózu na glukózu a galaktózu. Enzym pochází ze speciálního kmene houby Aspergillus oryzae. Jeho aktivita při nízkém pH (3,5 - 5,5) činí tuto laktázu zvláště účinnou při trávení laktózy v žaludku a je proto ideální pro použití ve výživových doplňcích jako pomoc při trávení.

Papain je proteolytický enzym, obsažený především ve šťávě nezralých plodů a latexu papajovníku (Carica papaya). Papain hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.

Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko. Bromelain obsažený v přírodních produktech je vyráběný ze stopky ananasu a liší se od enzymu, který je obsažený v plodu.

Rozdělení zdrojů bílkovin v MPS-5 Pro:

Doporučené dávkování:

  • rozmíchejte 30 g (1 odměrku) MPS-5 Pro v 300 ml vody nebo nízkotučného mléka (v mixéru či šejkru)
  • v závislosti na denní potřebě bílkovin užívejte 2 - 3 dávky denně

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 30 g
čokoláda vanilka čokoláda vanilka
energetická hodnota 1474 kJ/351 kcal 1564 kJ/372 kcal 442 kJ/105 kcal 469 kJ/112 kcal
bílkoviny 73 g 73 g 22 g 22 g
sacharidy 4,7 g 7 g 1,4 g 2,1 g
- z toho cukry 4,3 g 7 g 1,3 g 2,1 g
tuky 4,3 g 5,7 g 1,3 g 1,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 2 g 2,7 g 0,6 g 0,8 g
sůl 1,43 g 1,44 g 0,43 g 0,43 g
Tolerase™ L laktáza 2000 FCC* 2000 FCC* 600 FCC* 600 FCC*
trávicí enzymy 84 mg 84 mg 25 mg 25 mg
- bromelain 42 mg 42 mg 12,5 mg 12,5 mg
- papain 42 mg 42 mg 12,5 mg 12,5 mg
* FCC = jednotek laktázové aktivity

Profil aminokyselin:

.
Výrobce na obalu neuvádí kompletní obsah aminokyselin v produktu.

Složení:

Čokoládová pralinka

  • CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sójový lecitin), hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sójový lecitin), sušený vaječný albumin z bílků, odtučněný kakaový prášek, aroma, chlorid sodný, sladidlo sukralóza, xanthanová guma, enzymy papain, bromelain, mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™ L)

Vanilková zmrzlina

  • CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sójový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sójový lecitin), sušený vaječný albumin z bílků, aroma, chlorid sodný, sladidlo sukralóza, xanthanová guma, enzymy papain, bromelain, mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™ L)

Upozornění:

Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vejce, sójové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze