Novoroční slevy

Caffeine Fair Power

ID: RN-z4910_c17252

Caffeine Fair Power jsou silné kofeinové tablety s obsahem 200 mg účinné látky v každé z nich.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

222 Kč

Přidat k porovnání

Caffeine Fair Power jsou silné kofeinové tablety s obsahem 200 mg účinné látky v každé z nich. Kofein je vyhledávanou látkou jak mezi sportovci, tak mezi studenty, podnikateli i všemi ostatními osobami, kteří potřebují zvýšit pozornost a zlepšit koncentraci.

Kofein má silný stimulační účinek na nervovou soustavu. Již jedna tableta Caffeine Fair Power zlepšuje soustředění (koncentraci) a kognitivní a mentální schopnosti související s učením, pamětí, rozhodováním a odolností vůči stresu. Kofein také podporuje vytrvalostní výkon u dospělých jedinců, pokud jej přijímají hodinu před zátěží v dávce alespoň 3 mg/kg (platí pro nepravidelné konzumenty kofeinu). Vzhledem k dobré vstřebatelnosti produktu a velmi rychlému působení je vhodný jak při sportovním výkonu, tak i při činnostech vyžadujících maximální soustředění a dlouhodobé udržení pozornosti. Přípravek je proto oblíben u sportovců, vysoce zatížených lidí, řidičů a manažerů.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 tabletu Caffeine Fair Power denně, a to nejlépe 15 - 20 minut před tréninkem
  • nepoužívejte večer před spaním
  • tabletu zapijte dostatečným množstvím vody
  • hmotnost obsahu balení 120 tbl je 72 g

Tabulka nutričních hodnot:

1 tbl
kofein200 mg

Složení:

  • kofein bezvodý, plnidlo glukóza, plnidlo mikrokrystalická celulóza, protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin, protispékavá látka fosforečnan vápenatý

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do 6 měsíců.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze