Novoroční slevy

Liposomal Vitamin C

ID: RN-z8009_c28405

Poznejte skutečnou sílu vitamínu C a dopřejte si ho v té nejvstřebatelnější formě.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

499 Kč

Přidat k porovnání

Poznejte skutečnou sílu vitamínu C a dopřejte si ho v té nejvstřebatelnější formě. Lipozomální vitamín C od NaturLabs je díky revoluční technologii zpracování LipoCellTech maximálně účinný. Díky tomu Vaše tělo načerpá jeho benefity v nejvyšší možné míře. Vitamín C můžeme považovat za jeden z nejdůležitějších ze všech vitamínů. Je známý pro svou schopnost přispívat k udržení normální funkce imunitního systému. Mimo to však podporuje obrovské množství procesů a funkcí v těle. Má vliv na vstřebatelnost některých látek, s nimiž synergicky působí, a z dlouhodobého hlediska přispívá k zachování vnitřní harmonie těla. Vhodné pro vegany.

Vitamín C pomáhá navracet tělo do jeho přirozenosti a fyzického i psychického zdraví. Využijte potenciál „céčka“ na maximum. Vitamín C je komplexně fungující účinná látka, která přispívá k celkové harmonii a pomáhá k udržení správné funkce obranyschopnosti lidského organismu. Účastní se mnoha biologických procesů v našem těle. Významně ovlivňuje aktivitu všech hlavních regulačních systémů, a to nejen již zmíněného imunitního, ale například i nervového. Napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Jeho vlastnosti jsou prospěšné pro uchování optimální vitality na úrovni všech buněk a tkání.

  • přispívá k normální funkci imunitního systému
  • přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, dásní a kůže
  • přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • přispívá k regeneraci redukované formy vitamínu E
  • zvyšuje vstřebávání železa
  • přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm

Proč lipozomální vitamín C?

Na rozdíl od množství jiných živočichů si náš organismus vitamín C nedokáže syntetizovat sám. Proto je důležité přijímat jej buď v rámci stravy bohaté na vitamín C, nebo koncentrovaně, prostřednictvím suplementů. Klíčová však zůstává otázka vstřebatelnosti a reálné využitelnosti (biologické dostupnosti) vitamínu, která u běžných doplňků stravy nemusí být vysoká (uvádí se něco mezi 10–20 %). Vitamín C si totiž naše tělo neukládá do zásoby a jeho nevstřebané přebytky vyloučí.

Většina běžných vitamínových a minerálních doplňků stravy v prášku či ve formě tablet není naším tělem dostatečně absorbována. Ještě v průběhu transportu jsou v trávicím traktu suplementy rozkládány trávicími enzymy a žaludečními šťávami. A tak se na místo určení dostane opravdu jen malé procento účinné látky.

Lipozomální forma vitamínu C přináší revoluci ve vstřebatelnosti. Proč? Lipozomální obal tento proces eliminuje a chrání účinnou látku. Lipozomy jsou molekuly, jejichž vnější obal je tvořen zdravými tuky (přírodními fosfolipidy), které obalují vitamín C. V průběhu vstřebávání ze střeva tento tukový obal poskytuje vitamínu C ochranný kryt. Lipozomální váček je přirozeným způsobem absorbován skrze stěnu střeva do krevního řečiště a s ním i neporušená molekula vitamínu C ukrytá uvnitř, která je pak z krve snadno vstřebána přímo do buněk.

Liposomal Vitamin C od NaturLabs využívá 100% přírodní technologii LipoCellTech, která zajišťuje jeho vstřebatelnost více než 95 %! Tak můžete konečně pocítit skutečný efekt suplementace vitamínem C.

Doporučené dávkování:

  • 1 - 2 kapsle Liposomal Vitamin C denně, zapijte vodou
  • hmotnost jedné kapsle je 0,63 g, hmotnost obsahu balení 60 cps je 37,8 g

Tabulka nutričních hodnot:

2 cps
vitamín C (kyselina L-askorbová)500 mg
LipoCellTech patentovaná lipozomální směs214 mg

Složení:

  • vitamín C, LipoCellTech (patentovaná lipozomální směs: fosfolipidy kyseliny palmitoolejové získané z non-GMO slunečnice), veganská kapsle z hydroxypropylmethylcelulózy

Upozornění:

Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném, temném a suchém místě. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Uchovávejte při pokojové teplotě.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze