Novoroční slevy

Isodrinx - 420 g, zelené jablko

ID: RN-z1018_c18934

Instantní koncentrát pro přípravu iso- či hypotonického nápoje s osvěžující chutí.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

249 Kč

Přidat k porovnání

Profesionální sportovní nápoj v sypké formě, který při rozmíchání ve vodě zajistí Vašemu tělu kvalitní dávku energie pro fyzickou aktivitu. Díky vysokému obsahu rychle vstřebatelných sacharidů a sodíku představuje Isodrinx ideální zdroj tekutin s optimálním množstvím minerálů a vitamínů.

[upozorneni] Produkt je v současné chvíli dostupný ve 2 designech. Obsah je totožný.

Tento nápoj je ideální i z hlediska možnosti použití jak v hypotonickém, tak v isotonickém ředění. Složení instantního nápoje Isodrinx je inspirováno nejmodernějšími výzkumy z oblasti fyziologie zátěže a sportovní výživy. Důraz je kladen zejména na požadavky lidského organismu v souvislosti s příjmem tekutin a minerálů v průběhu výkonu.

Složení přesně odpovídá požadavkům organismu při intenzivní zátěži:

  • zvýšený obsah sacharidů - sacharidy 90 %, z toho jednoduché cukry 84 %
  • vysoká nálož energie v dávce - sacharidy 32 g, cukry 29 g
  • optimální poměr minerálů - minerály ve formách maximálně využitelné organismem
  • dvojí možnost ředění
    • z 420 g (obsah balení):
    • 6 l isotonického nápoje
    • 9 l hypotonického nápoje
    • z 1000 g (obsah balení):
    • 14,3 l isotonického nápoje
    • 21,5 l hypotonického nápoje

Kvalitní pitný režim během zátěže napomáhá k rychlejší rehydrataci organismu a doplnění ztracených minerálů.

Isodrinx je určený pro:

  • efektivní hydrataci organismu
  • doplnění energie a podporu výkonnosti
  • doplnění minerální rovnováhy

Isotonický nápoj je určen pro aktivity s velmi vysokou intenzitou a relativně krátkou dobou trvání (cca do 60 minut).

Hypotonický nápoj užívejte v průběhu výkonů s delší dobou trvání (nad 60 minut) a u aktivit s nižší intenzitou, každých 10 minut 100 ml.

Isotonický nápoj má osmotický tlak stejný jako tělesné tekutiny. Vzhledem k tomu, že lidský pot má nižší osmolalitu než tělesné tekutiny, je potřeba dbát na cílené a řízené dávkování. Obsah minerálů v potu je nepřímo úměrný teplotě okolního prostředí (se stoupající teplotou klesá koncentrace minerálů v potu), proto je zapotřebí při teplotách nad 25 °C zvýšit množství vody použité pro přípravu Isodrinx u o 10 až 20 %. Při neúměrně zvýšené konzumaci isotonických nápojů může dojít k většímu příjmu elektrolytů, než je jejich výdej, a tedy k vyššímu příjmu, než je aktuální potřeba. Dojde tak k zahuštění jejich koncentrace v extracelulárních tekutinách a k narušení osmotické rovnováhy mezi extracelulární tekutinou a buňkami.

Isodrinx současně dodává celé spektrum nezbytných vitamínů:

Minerální směs je v kombinaci s jednoduchými cukry (glukóza, sacharóza) a s komplexními sacharidy (maltodextrin), což zaručuje efekt dodání „rychlé“ a „pozvolné“ energie. Nápoj je v doporučeném množství určen pro každého jedince k běžnému doplnění tekutin a základních minerálů. Hypotonický nápoj užívejte v průběhu výkonu k hydrataci organismu. Isotonický nápoj užívejte v průběhu výkonu pro doplnění energie a ztracených minerálů. Možno použít i před závodem pro předzásobení sacharidy a minerály.

Doporučené dávkování:

  • pro přípravu isotonického nápoje použijte 35 g (mírně navršená odměrka) Isodrinxu na 500 ml vody (osmolalita 275 - 305 mOsm/kg)
  • pro přípravu hypotonického nápoje použijte 35 g (mírně navršená odměrka) IsodrinXu na 750 ml vody (osmolalita méně než 250 mOsm/kg)
  • pro přípravu použijte čistou vodu, ne minerální vody
  • odpovídající množství prášku nasypte do malého množství nesycené vody, zamíchejte a doplňte na požadovaný objem
  • po otevření skladujte při teplotě 25 °C a spotřebujte do 2 měsíců
  • před použitím nádobu (sáček) protřepejte

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 35 g
energetická hodnota 1582 kJ/372 kcal 554 kJ/130 kcal
bílkoviny0 g 0 g
sacharidy 90 g31,5 g
- z toho cukry83,6 g 29,3 g
tuky0 g0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g 0 g
vláknina0 g0 g
sůl1,4 g 0,5 g

Přehled vitamínů a minerálů:

100 g35 g
vitamín C129,2 mg45,2 mg
vitamín B3 25,8 mg 9 mg
vitamín E19,4 mg6,8 mg
vitamín B59,7 mg3,4 mg
vitamín B62,3 mg0,8 mg
vitamín B22,3 mg0,8 mg
vitamín B11,8 mg0,6 mg
vitamín B12 4 mcg 1,4 mcg
biotin80,7 mcg28,3 mcg
kyselina listová 322,9 mcg 113 mcg

Hodnoty jsou shodné pro příchuť pomeranč, citron, grep, zelené jablko, černý rybíz.

Složení:

Pomeranč

  • sacharóza, glukóza, maltodextrin, aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitamínový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantotenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý, barvivo beta karoten
  • Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

Citron

  • sacharóza, glukóza, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitamínový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantotenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý, aroma naringin
  • Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

Grep

  • sacharóza, glukóza, maltodextrin, aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitamínový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantotenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý, aroma naringin
  • Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

Zelené jablko

  • sacharóza, glukóza, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitamínový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantotenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý
  • Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

Černý rybíz

  • sacharóza, glukóza, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitamínový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantotenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavá látka fosforečnan vápenatý,směs koncentrátu z červené řepy a extraktu spiruliny, protispékavá látka oxid křemičitý, koncentrát z černé mrkve, citronan hořečnatý
  • Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

Upozornění:

Ochucený nealkoholický nápoj obohacený o vitamíny. Vhodný zejména pro sportovce. Není určeno pro děti do 3 let. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze