Novoroční slevy

RACCEWAY elektrická dětská trojkolka bílo černá

ID: RL-SCOE-TROJKO-01

Elektromotorová dětská trojkolka s nosností 25kg, světelné a zvukové efekty, kouřový efekt páry, rychlost 2,5 - 3,5 km/hod.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 500 Kč s kódem ZIMA1500 na tento produkt.

2 999 Kč

Přidat k porovnání

Montážní návod RACCEWAY trojkolky
velikost souboru 11.3 MB

RACCEWAY elektrická dětská trojkolka bílo černá

Super moderní dětská trojkolka, jako vystřižená z bondovky. Ať už je vaše dítě fanouškem rychlých aut, motorek nebo policejních vozidel, touto elektromotorovou trojkolkou mu jistě vyrazíte dech. Všeobecnou výhodou elektromotorových trojkolek je jejich snadná obslužnost a nabíjecí akumulátor, který vám ušetří spoustu času s neskladným kočárem a dítěti pomůže zvládnout i dlouhé a náročné cesty. Díky vysoce kvalitním, vyváženým kolům a s příjemnou hmotností 6,4 kg získá trojkolka přirozenou stabilitu. Umístění plynového pedálu na stupátku trojkolky maximálně usnadní ovládání stroje.

I přes maximální možné zabezpečení rozhodně není radno podcenit bezpečnost a je více než vhodné dítě před jízdou vybavit minimálně bezpečnostní helmou, v ideálním případě i dalšími ochrannými prvky. Snadno obsluhovatelnými tlačítky lze zapnout zvukové i světelné efekty, které je navíc možné doplnit o dramatický „kouř“ vycházející z výfuků. Efekt páry získáme naplněním kouřových nádržek vodou, kdy po stisknutí příslušného tlačítka se následně z trysek začne uvolňovat žádoucí pára.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze