Novoroční slevy

Běžecký pás elektrický HMS LOOP14

ID: AB-17-19-129

Domácí použití, nosnost 120 kg, elektronicky nastavitelný sklon do 12 °, Bluetooth, USB, možnost sklopení 2 páry transportních koleček.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

21 999 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj.

Elektrický běžecký trenažér HMS LOOP14

Elektrický trenažér HMS LOOP14, to je moderní stroj vzhledem i funkcemi. Kompaktní model pro domácí použití s nosnosti až 120 kg a trvalým výkonem motoru 1,5 HP. Běžecká plocha o rozměrech 48 x 130 cm s pohodlným odpružením pomocí 6 silentbloků poskytuje komfortní trénink a šetrné zatížení namáhaných kloubů. 

Maximální rychlost HMS LOOP14 je 14 km/h a je plynule nastavitelná dle vašich potřeb, bude proto vhodný jak pro pokročilé běžce, tak i pro úplné začátečníky. Trenažer také disponuje automaticky regulovaným sklonem v rozmezí 0 - 12 °. Rychlost i sklon si pohodlně a plynulé nastavujete pomocí tlačítek na ovládacím panelu. Řídící konzole má integrované madlo s Hand Pulsy pro měření momentální tepové frekvence, držák tabletu nebo smartphonu. Bezpečnostní pojistka je samozřejmosti.

Běhací pás ve složeném stavu zabere minimum místa Transportní kolečka usnadní manipulaci se strojem Madlo lze sklopit do horizontální polohy

Počítač je vybaven přehledným LCD displejem, který zobrazuje všechny tréninkové hodnoty jako je čas tréninku, momentální rychlost, uběhnutá vzdálenost, spálené kalorie, tepová frekvence, apod. Pod displejem najdete talčitka START/STOP, tlačítko pro výběr a nastavení programu, 4 horká talčítka pro okamžitou změnu rychlosti na 3 a 5 km/hod a sklonu na 3 a 5 °. Integrovaný systém Bluetooth umožňuje propojení s tréninkovou aplikaci FitShow, která vám pomůže sledovat vývoj vaší kondice a zároveň nastavení tréninkového programu, podle kterého trenažer automaticky mění rychlost a sklon běžecké plochy. Dále je konzole vybavena reproduktory pro poslech hudby nebo mluveného slova. Tablet nebo chytrý telefon si můžete odložit do sklopného stojánku a při tréninku sledovat svůj oblíbený pořad nebo film. Pro nabíjení zařízení můžete využít vestavěný USB port.

Konzole PC je velmi přehledná  Jednoduše sklopení madla do horizontální polohy Transportní kolečka usnadňují manipulaci s trenažerem

Nespornou výhodou běžeckého pásu je jeho maximální skladnost do horizontální polohy, včetně madla. V případě nedostatku místa ho snadno uložite např. pod postel. Rozměr ve složenem stavu 146 x 75 x 27 cm. Vyrovnávače nerovnosti pomůžou přizpůsobit stroj podlaze. Přesouvání modelu LOOP14 navíc ulehčují 2 páry koleček. První pár se nachází na spodní hraně a po zvednutí zadní části pásu umožňují pohyb vpřed a vzad. Druhý pár koleček se nachází na čele trenažéru a po jeho zvednutí do kolmé pozice umožňují pohyb do stran. 

Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze