Novoroční slevy

Běžecký pás PROFORM Sport 3.0

ID: PFTL39920-INT

Domácí využití, nosnost trenažéru 125 kg, vestavěné reproduktory, max. rychlost 16 km/h, sklon 10 %, transportní kolečka, možnost sklopení, napájení síťovou přípojkou 230 V.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

23 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál PRO-FORM Sport 3.0
velikost souboru 3.48 MB
Schéma PRO-FORM Sport 3.0
velikost souboru 550.7 kB
Specifikace PRO-FORM Sport 3.0
velikost souboru 292.35 kB

Běžecký pás PROFORM Sport 3.0

PRO-FORM Sport 3.0 je běžecký trenažér ideální do každého domácího fitness, který bude vhodný pro pravidelný trénink začínajících sportovců i pokročilejších běžců. Masivní rám s nosností až do 125 kg váhy cvičence, motor s trvalým výkonem 2 HP (1,47 kW), běžecká plocha o velikosti 41 x 127 cm a elektronicky nastavitelná rychlost do max 16 km/h nabídne maximální komfort při běhání a jistotu dlouhé životností a vaši spokojenosti při pravidelném užívání. Stejně jako elektronicky nastavitelný sklon v rozmezí 0 - 10 %. Nastavení můžete provést krokově nebo už přednastavenými tlačítky na panelu PC.

Rychlé nastavení potřebné rychlosti a sklonuDržák na tabletOdkládací plocha pro lahev

Počítač má 5" vysokokontrastní displej pro sledování běžných tréninkových hodnot. Zobrazované parametry jsou: rychlost, čas, vzdálenost, spálené kalorie, tepová frekvence. Pro měření frekvence tepu je nutné si zakoupit kompatibilní Bluetooth hrudní pás, který provádí měření s přesnosti EKG. Hrudní pás je možné u nás samostatně dokoupit. Počítač nabízí celkem 16 přednastavěných cvičebných programů. Součástí konzole je držák na tablet úchopové madlo a držáky na lahve s pitím. 

Trenažéry značky PRO-FORM umožňují využívání placené tréninkové aplikace iFIT. Aplikaci, staženou do tabletu nebo smartphonu, s běžícím pásem propojíte jednoduše přes systém Bluetooth. Fitness aplikace iFIT poskytne vašemu cvičení další rozměr s možností rozšíření tréninkových plánů přes systém Google MAPS. Získáte s ní ještě víc tréninkových map, programy s profesionálními trenéry nebo motivační videa a stravovací tipy! Díky aplikaci iFit dokonce můžete soutěžit s vašimi přáteli nebo si porovnávat celkové výsledky tréninků.

Tablet není součástí dodávky.

Komfort a odlehčení kloubnímu systému poskytuje speciální systém odpružení "Rebound™". Díky němu můžete pravidelně a naplno běhat, aniž byste se museli obávat přetěžování pohybového aparátu. Integrované 2" reproduktory umožní poslouchat při tréninku hudbu nebo mluvené slovo.

Jednoduché složení do vertikální polohy Snadná manipulace pomocí transportních koleček

Model běžeckého pásu PRO-FORM Sport 3.0 lze sklopit do vertikální polohy pomoci systému SpaceSaver® Design with Pull Pin Latch a získat tak velkou úsporu místa. Rozměr po sklopení: 95 x 75 x 148 cm. Složení i manipulace jsou velmi snadné, a pokud zrovna neběháte můžete stroj odstavit v úsporné poloze. Ke snadnému přemísťování pomůžou transportní kolečka, která jsou součástí stroje.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze