Novoroční slevy

Cyklotrenažér NordicTrack Studio 10i

ID: NTEX03121-INT

Cyklotrenažér do domácího i lehce komerčního prostředí. Aplikace iFIT (součást programové nabídky), dotykový displej 10", elektronická regulace odporu a sklonu, transportní kolečka, vyrovnávače nerovností. Nosnost 150 kg, hmotnost 87 kg.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

57 990 Kč

Přidat k porovnání

Uživatelský manuál NordicTrack Studio 10i
velikost souboru 2.64 MB
Schéma NordicTrack Studio 10i
velikost souboru 784.68 kB
Specifikace NordicTrack Studio 10i
velikost souboru 357.62 kB

Cyklotrenažér NordicTrack Studio 10i

NordicTrack Studio 10i cyklistický trenažér je špičkový, moderní stroj pro reálný cyklozážitek z pohodlí vašeho domova. Tento jedinečný trenažér, díky jeho parametrům, lze využít i v menších komerčních prostorách jako jsou klubová fitness, hotely, welness. Dokonalá ergonomie, řemenový pohon, polohovatelné sedlo i řidítka, elektronicky nastavitelný přední i zadní sklon a elektronické odvládaní odporu ve 22 úrovních vám poskytnou věrný pocit jízdy na silničním kole. Cyklotrenažér disponuje kalibrovaným setrvačníkem o hmotnosti 13 kg, ten zaručuje stroji plynulý a tichý chod. Využijte dnešní mimořádnou slevu 1500 Kč s kódem nordictrack.

Nosnost cyklotrenažéru je 150 kg.

Počítač s dotykovým multimediálním 10" displejem, jehož intuitivní ovládání jedním dotykem vás ohromí, ukazuje všechny potřebné hodnoty tréninku jako jsou: čas jízdy, rychlost jízdy, ujetá vzdálenost, spálené kalorie, výkon, zátěž, frekvenci otáček a tepovou frekvenci. Měření tepové frekvence s přesností EKG se provádí pomocí hrudního pásu přes systém bluetooth. Pás není součástí dodávky, lze ho u nás zakoupit samostatně. Díky vestavěným reproduktorům si můžete kdykoliv k tréninku pustit oblíbenou hudbu nebo podcast. Integrovaný větrák zas poskytne během tréninku žádoucí osvěžení. Obrazovka PC je nastavitelná nahoru dolu a do stran. 

Cyklistický trenažér NordicTrack Studio 10i má jako součást své programové nabídky tréninkovou aplikaci iFIT. Fitness aplikace poskytne vašemu cvičení další rozměr s možností rozšíření tréninkových plánů přes systém Google MAPS. Získáte s ní ještě víc tréninkových map, programy s profesionálními trenéry nebo motivační videa a stravovací tipy! Díky aplikaci iFit dokonce můžete soutěžit s vašimi přáteli nebo si porovnávat celkové výsledky tréninků. 

Licence je zdarma na 1 rok, a to až pro 5 osob - iFIT Family.

Tablet není součástí dodávky. 

Gelové sedlo je ergonomicky tvarované a je jednoduše nastavitelné jak ve vertikální, tak i v horizontální poloze, včetně jeho sklonu. Protiskluzová řidítka jsou výškově i horizontálně nastavitelná a umožňují vícepolohový úchop. Pitný režim dodržíte i během jízdy, držáky na lahev jsou umístěné pod řidítky. Dalším bonusem trenažeru NordicTrack Studio 10i jsou činky jednoručky, každá o hmotnosti 1,4 kg. Ani horní polovina těla tak nezůstane bez tréninku.

Jedinečností tohoto cyklotrenažéru je elektronicky nastavitelný přední i zadní sklon. Díky zadnímu nastavitelnému sklonu do 10 % máte zcela reálný pocit jízdy z kopce. Přední nastavení je do 20 % a pro změnu simuluje jízdu do kopce.

Dlouhodobou životnost stroje zaručuje profesionální šlapací střed s průmyslovými kuličkovými ložisky a klikami na čtyřhran. Pedály mají nastavitelné řemínky. 

V přední části jsou transportní kolečka pro jednoduchou manipulaci se strojem a samozřejmostí jsou i vyrovnávače nerovností podlahy pro stabilní polohu při každém tréninku. 

Na kompletní stroj poskytujeme 3 roky záruku, na rám trenažéru pak 5 let záruku. Záruční i pozáruční servis zajišťujeme přímo u zákazníka doma.

Videoukázka cyklistického trenažéru NordicTrack Studio 10":


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze