Novoroční slevy

Cyklotrenažér HAMMER Inspire ILC

ID: 3604

Cyklotrenažér s manuálně ovládaným brzdným systémem, nastavitelné sedlo i řídítka, nosnost 135 kg. Rozměr po sestavení 115 x 55 x 130 cm.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 15 %

32 990 Kč
27 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis

  • 2 roky na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma

Cyklotrenažér HAMMER Inspire ILC

HAMMER Inspire ILC cyklotrenažér je špičkový moderní stroj pro reálný cyklistický zážitek z tepla vašeho domova. Dokonalá ergonomie, řemenový pohon, nastavitelné sedlo i řídítka a manuální ovládání odporu ve 13 polohách poskytují spolehlivý pocit jízdy na silničním kole. Cyklotrenažér nabízí těžký 14kg kalibrovaný setrvačník, který zaručuje plynulý a tichý chod. Červený bezpečnostní knoflík je umístěn na rámu hned na dosah ruky. Červené tlačítko slouží k nouzovému zastavení setrvačníku (pro zajištění bezpečnosti) a pro manuální nastavení odporu. Kvalitní magnetická brzda je bezúdržbová a stroj je velice tichý. "Pust to stop" button vám dává kontrolu nad zátěží a umožňuje zabrzdit setrvačník okamžitě při ukončení tréninku nebo v případě nouze.

Nosnost cyklotrenažéru je do 135 kg.

Tréninková aplikace Inspire Fitness nabízí kurzy cyklistiky, které si můžete vychutnat z pohodlí vašeho domova. Aplikaci Inspire Fitness snadno a rychle nainstaujete do vašeho tabletu nebo chytrého telefonu. Jednoduše naskenujte QR kód umístěný na držáku tabletu a postupujte podle pokynů na vašem mobilním zařízení. K dipozici je více než 150 různých workoutů a další každý den přibývají! Aplikace vám na první pohled zobrazí všechna důležitá tréninková data a propojí vás s profesionálními trenéry, kteří vás motivují a povzbuzují v průběhu vašeho tréninku! Zažijte kurzy cyklistiky stejně jako v gymu při skupinové lekci, přitom ale v pohodlí svého domova, kdykoli budete chtít.

Cyklotrenažér, nebo také spinningové kolo disponuje praktickým pohyblivým držákem na tablet.

Tablet ani mobilní telefon nejsou součástí dodávky stroje.

Pohodlné gelové sedlo je ergonomicky tvarované a jednoduše nastavitelné jak ve vertikální, tak i v horizontální poloze. Multiúchopová protiskluzová řídítka jsou výškově nastavitelná a umožňují pohodlný úchop. Pitný režim snadno dodržíte i během tréninku, držák na lahev je umístěný pod červeným tlačítkem "push to stop".

Dlouhodobou životnost trenažéru zaručuje profesionální šlapací střed s průmyslovými kuličkovými ložisky a klikami na čtyřhran. Protiskluzové pedály jsou umístěné 16 cm od sebe a mají nastavitelné řemínky.

V přední části jsou umístěna transportní kolečka pro jednoduchou manipulaci se strojem a samozřejmostí jsou i vyrovnávače nerovností podlahy pro stabilní polohu při každém tréninku.

Na stroj poskytujeme 2 roky záruku. Záruční i pozáruční servis zajišťujeme přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze