Novoroční slevy

FINNLO ADAPT physiotherapy

ID: 6780

Posilovací stroj pro fyzioterapeutické účely, odpor 2 - 13,5 kg, kratší lano cca 136 cm, 6 úrovní zátěže, otočná hlava o 180°, odpor dusíkovými písty.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

14 989 Kč

Přidat k porovnání

Uživatelský manuál FINNLO ADAPT physiotherapy
velikost souboru 3.55 MB

FINNLO ADAPT physiotherapy

Hledáte kompaktní a přitom komplexní posilovací stroj do vašeho domácího fitness? Pak jste na správném místě. Novinka FINNLO ADAPT physiotherapy patří momentálně k nejkompaktnějším trenažérům na trhu a bude přesně splňovat podmínky malého trenažeru se širokým záběrem cvičení. Za málo peněz tak dostanete hodně muziky. Všestranné procvičení celého těla probíhá pomocí 6 úrovní odporu, flexibilní nastavení výšky. Lano o něco kratší oproti FINNLO CABL má délku 136 cm s možností otáčení hlavice o 180°. Cvičební pomůcka je vhodná pro začínající i pokročilé, jako alternativní pohyb k jinému provozovanému sportu, pro zlepšení svalového fondu nebo fyzické kondice. Trenažér ocení i lidé se zdravotním handicapem i vozíčkáři.

Správně zpevněné svaly jsou základním faktorem pro zdravý život a pohyb bez bolesti, a to až do zralého věku. Sedavý způsob života si o to víc vyžaduje zařazení sportovních aktivit do každodenního života. Značka FINNLO exkluzivně představuje svoji novinku ve světě fitness. Trenažér ADAPT physiotherapy je ideálním prostředkem pro pravidelné posilování hlavních svalových skupin, a to s využitím pouhých 1,5 m2 prostoru. S FINNLO ADAPT physiotherapy snadno a efektivně vypracujete svaly horní poloviny těla, ruce, nohy, hýždě a tolik potřebný střed těla. 

Uplatnění tohoto stroje je opravdu široké. Ať už v domácím prostředí, hotelových fitness, welness, jako doplněk sálových lekcí nebo v joga studiích. Chcete jen posilovat nebo potřebujete zařadit odlišný pohyb ke svému preferovanému sportu, posílit problémové partie nebo zpevnit záda a udržovat stávající fyzickou kondici? Pak Cable Pull je jasnou volbou. Moderní design, kompaktní rozměry a jednoduchá montáž na zeď jsou bonusem. 

S FINNLO Adapt si snadno nastavite vhodnou zátěž pro konkrétní trénink s výběrem ze 6 úrovní obtížnosti. Unikátní systém nastavení zátěžových parametrů Total Nytrocell, který se stal osvědčenou metodou i v kosmonautice, umožňuje přesné řízení odporu pro progresivní budování svalů a místo závaží používá dusíkové písty. Nehlučný mechanismus dovolí najít ten pravý odpor pro začátečníky i pro pokročilé sportovce, a to jednoduchým pohybem ruky. Rychlé nastavení zátěže poskytuje nepřeberné možnosti cvičení a poskytuje správnou intenzitu na všech úrovních. Vyvážený odpor provází cvik od začátku pohybu až do jeho koncové polohy. Výbušný pohyb zas nedoprovází žádný moment setrvačnosti. 

Lehkým stisknutím páky si také nastavite požadovanou výšku trenažéru. Kolejnice je provedená z hliníku a je celkem vysoká 150 cm. Trenažer disponuje otočnou hlavou o 180° a poskytuje další možnosti pro váš trénink všech svalových skupin. Změna úhlu tahu totiž zvyší intenzitu prováděného cviku nebo umožní provádění rotačních cviků.

Lanko trenažéru je extrémně pevné i přes svou tenkou strukturu. Úchopové madlo do ruky, popruh na nohu, tricepsový adaptér, rovněž i montážní sada, která zahrnuje 6mm vrták, hmoždinky a šrouby, jsou standardní součástí balení. 

Videoukázka trenažéru FINNLO ADAPT physiotherapy:


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze