Novoroční slevy

Osobní váha s tělesnou analýzou Tanita BC-731 bílá

ID: MV-BC731b

Stylová skleněná osobní váha, velký čitelný displej, 9 měřených hodnot, paměť pro 5 osob. Dospělý, dětský a atletický mód. Rozměr platformy 297 x 210 mm.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 500 Kč s kódem ZIMA1500 na tento produkt.

1 899 Kč

Přidat k porovnání

Návod k obsluze digitální váhy Tanita BC-731
velikost souboru 183.47 kB

Osobní váha s tělesnou analýzou Tanita BC-731 bílá

Stylová kompaktní osobní váha ve skleněném provedení. Snadno čitelný velký displej umožňuje během několika sekund přečíst výsledky měření. S pamětí pro 5 osob a režimem pro sportovce je vhodná do každé rodiny.

Devět naměřených hodnot během několika sekund vám umožní lépe kontrolovat dietní a fitness program. Tato váha rozlišuje dospělý mód - od 18ti do 99ti let, dětský mód - pro děti od 7mi let a od výšky 110 cm a atletický režim - pro osoby, které 10 hodin týdně pravidelně alespoň 1 rok trénují.

Rozbor funkcí:

Podíl svalové hmoty - tato funkce ukazuje hmotnost příčně pruhovaných i hladkých svalů, včetně vody v nich obsažené.

Hmotnost kostí: - znamená množství kalcia a ostatních minerálů. Výzkumy prokázaly, že cvičení a tím rozvoj kostní tkáně pomáhá k vývinu silnějších a zdravějších kostí. Protože struktura kostí se nemění v krátkem časovém úseku, je důležité rozvíjet a udržovat zdravé kosti vyváženou stravou a dostatečnou tělesnou aktivitou.

Viscerální tuk: - tuk v břišní dutině, který obklopuje vnitřní orgány. Výzkumy prokazují, že ačkoliv Vaše hmotnost a % tělesného tuku zůstává stejné, s přibývajícím věkem se ukládání tuku mění a tuk se čím dál víc ukládá v oblastí břicha, obzvlášť u žen v menopauze. Zjištění množství viscerálního tuku a jeho případné snížení a udržování na přípustné hodnotě, pomůže snížit riziko nemocí - srdečních chorob, vysokého krevního tlaku atd. Rádce viscerálního tuku - poradí, zda je množství viscerálního tuku v normálních nebo zvýšených hodnotách.

Bazální metabolická spotřeba - BMR: tato funkce ukazuje množství kalorií potřebné pro výměnu základních látek. Vaše BMR je hodnota minimální energie, kterou vaše tělo potřebuje v klidném stavu, aby mohlo normálně fungovat (dýchání, oběh krve, nervový systém...). Spalujete kalorie klidně i ve spánku. Přibližně 70 % za den zkonzumovaných kalorií je použito pro BMR - přeměnu látek. Při každé aktivitě je spotřebována energie, čím intenzívnější je aktivita, tím více kalorií spálíte. Základem pro to jsou svaly (tvoří přibližně 40% vaší váhy), fungují jako motor a spotřebují velké množství energie. Vaše BMR závisí na podílu svalů ve Vašem těle. Při přibývajícím množství svalů, zvyšujete Vaši spotřebu energie. Vyšší BMR zvyšuje počet kalorií a pomáhá Vám snižovat podíl tělesného tuku. Nízký BMR činí zbavování se tuku s snižování celkové tělesné hmotnosti mnohem těžší.

Metabolický věk: - tento ukazatel porovnává bazální metabolismus jedince s průměrným bazálním metabolismem u stejné věkové skupiny. Je tedy možné říct, že spočítá skutečné stáří organismu. Jestliže je Váš metabolický věk vyšší než Váš skutečný věk, znamená to, že musíte zlepšit bazální metabolismus. Zvýšená tělesná aktivita Vám pomůže zvětšit objem svalové tkáně a snížit Váš metabolický věk. Váha ukazuje hodnoty od 12 do 90. Nižší věk než 12 se na displeji zobrazí "12", vyšší než 90 se na displeji zobrazí "90". Vědci dokázali, že se metabolismus přibývajícím věkem dítěte mění, zlom nastává od 16ti nebo 17ti let, kdy se spotřeba snižuje.

Celková fyzická kondice: - tato funkce porovnává Vaše složení těla tím, že porovná tělesný tuk a svalovou hmotu. Při zvýšené aktivitě se sníží množství tělesného tuku, Vaše fyzická kondice se podle toho změní. I když Vaše hmotnost zůstává neměnná, může se Vaše svalová hmota nebo podíl tělesného tuku změnit, a to zlepšuje Váš zdravotní stav a snižuje riziko některých onemocnění.

Funkce RECALL: při zobrazení aktuálních výslednů lze stiskem tlačítka zobrazit předchozí naměřené hodnoty !!!!

Technické parametry:

  • Paměť pro 5 osob a 1 pro hosta.
  • Procento tělesného tuku - 0,1 %
  • Procento tělesné vody - 0,1 %
  • Podíl svalové hmoty - 0,1 kg
  • Hmotnost kostí - 0,1 kg
  • Bazální metabolismus - kcal/kJ
  • Kapacita vážení - 150 kg
  • Přesnost vážení - 100 g
  • 4 AA baterie součástí balení
  • Rozměr platformy 297x210 cm


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze