Novoroční slevy

Běžecký pás LIFEFIT TM7100

ID: RL-FB-PAS-TM7100

Domácí použití, nosnost 150 kg, max rychlost 20 km/hod, automatický sklon, HRC program, Bodyfat, Bluetooth, reproduktory, transportní kolečka, možnost složení. - motor o výkonu 3,0 HP …

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

27 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
Uživatelský manuál LIFEFIT TM7100
velikost souboru 2.45 MB

Běžecký pás LIFEFIT TM7100

LIFEFIT TM7100 je kvalitní běžecký pás pro domácí použití, který vám pomůže zlepšít vaši fyzickou kondici. Pás je osazen kvalitním a tichým motorem s trvalým výkonem 2,2 kW (3 HP). Motor je opatřen velkým krytem s izolací pro snížení vibrací při běhu. Elektronicky nastavitelná rychlost v rozsahu 1 - 20 km/h a utomatické nastavení sklonu ve rozmezí 0 - 20 %. Běžecký trenažer bude dokonalým strojem pro rekreační běhání v domácí tělocvičně nebo pro běžce začátečníky. 

Rám trenažéru, s nosností stroje až 150 kg, zaručuje jeho dlouhou životnost při trénincích v domácím prostředí. Běžecká plocha má dostatečné rozměry 48 x 135 cm (šířka x délka), a je tak vhodná pro univerzální použití pro drobnější i vyšší postavy. Kurtna běžeckého pasu má protiskluzový povrch, běh tak bude maximálně bezpečný a 10 bodové odpružení bude šetřit vaše klouby.

Svůj trénink na běžeckém trenažéru LIFEFIT TM7100 budete mít zcela pod kontrolou pomocí tréninkového počítače s přehledným LCD displejem o velikosti 7". Na displeji vidíte zobrazované hodnoty vašeho tréninku jako čas, uběhnutá vzdálenost, rychlost vašeho běhu, spotřeba kalorií, měření tepové frekvence. Běžecký pás je vybaven zabudovanými dotykovými senzory (hand pulsy) pro měření tepové frekvence. Stačí položit dlaně na madla a po chvíli uvidíte výsledek na displeji PC. Bluetooth propojení vám umožní připojení hrudního pásu, který měří tepovou frekvenci s přesnosti EKG. Hrudní pás není součástí balení, ale je možné si ho zakoupit dodatečně. Dalším bonusem je připojení MP3 a USB port.

Běžecký trenažér nabízí celkem 99 přednastavěných programů, včetně HRC programu, který automaticky řídí rychlost na základě vaši tepové frekvence nebo Bodyfat, což je test tělesné zdatnosti. Rychlost a čas přednastavených programů jsou pevně dané a nelze je měnit. Nastavený čas všech programů je 30 minut. Rychlost můžete krokovat pomocí tlačítek plus mínus nebo už s přednastavenými horkými klávesami na počítačové konzoli nebo madlech. Bezpečnostní klíč je nedílnou součástí trenažéru. Zaručuje zastavení motoru v případě jakékoliv nehody nebo zaškobrtnuti. Běžecký pás dále disponuje 2 držáky na lahev, 2 reproduktory a držákem na tablet.

Pro uskladnění lze stroj složit do úsporné vertikální polohy. K tomu slouží hydraulicky slopná konstrukce. Nemusíte se tak bát, že by vám stroj zabíral moc místa v případě, kdy zrovna neběháte. Pro jednoduché přemisťování po místnosti je pás vybaven pojízdnými kolečky.

Spodní strana běžeckého pásu/plochy, resp. běžecká deska pod pásem vyžaduje pravidelnou údržbu v podobě mazání silikonovým olejem ve spreji. Udržení správného napětí mezi pásem a deskou má velký vliv na životnost běžeckého pásu. Pravidelnou údržbou také prodloužíte životnost stroje a můžete předejít zranění.

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze