Novoroční slevy

Elektrický běžecký pás HMS Premium BE6000

ID: AB-17-19-015

Domácí a lehce komerční použití, nosnost 150 kg, plynule elektronicky nastavitelné rychlost a sklon, LCD displej, Blutooth, Wifi, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

64 999 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj.

Elektrický trenažér HMS PREMIUM BE6000

Elektrický trenažér HMS PREMIUM BE6000 je univerzálním modelem nejen pro domácí použití, ale bude vhodný i do menších posiloven nebo wellness s nosnosti až 150 kg a trvalým výkonem motoru 1,47 kW (2,0 HP). Běžecký trenažer nabízí velkorysou běžeckou plochu o rozměrech 52 x 150 cm s pohodlným odpružením anti-shock, které poskytuje komfortní trénink a šetrné zatížení namáhaných kloubů. 

Maximální rychlost HMS PREMIUM BE6000 je 22 km/h a je plynule nastavitelná dle vašich potřeb, bude proto vhodný jak pro pokročilé běžce, tak i pro úplné začátečníky. Další výhodou tohoto běhacího pásu je náklon běžecké desky s rozsahem 0 - 15° s elektronickou regulaci. Jak rychlost, tak i sklon pohodlně nastavíte pomocí tlačítek na ovládacím panelu. Řídící konzole s ovládacím panelem má po stranách madla pro potřeby úchopu, madla s Hand Pulzy pro měření momentální tepové frekvence, držák tabletu nebo smartphonu, lze si zde odložit i lahev s pitím. Bezpečnostní pojistka je samozřejmosti. 

Počítač je vybaven barevným LCD displejem o velikosti 15,6", který zobrazuje všechny tréninkové hodnoty jako je čas tréninku, momentální rychlost, sklon desky, uběhnutá vzdálenost, spálené kalorie, tepová frekvence, apod. K dispozici máte 12 přednastavených tréninkových plánů a 3 uživatelsky nastavitelné programy dle vašeho přání. Klávesnice panelu je vybavená všemi potřebnými tlačítky jako Start nebo Stop, najdete zde i tlačítka pro plynulou změnu jak rychlosti, tak i sklonu pásu a tlačítka s předdefinovanými rychlostmi i sklonem. PC má Bluetooth a Wifi připojení a USB port pro nabíjení elktronických zařízení.

PC dále nabízí vlastní HMS tréninkové aplikace, díky kterým si můžete nakonfigurovat vlastní trasu včetně jejího profilu a terenu. Trenažér tak dle vbraného tréninkového plánu sám nastavuje potřebnou rychlost a sklon běžecké plochy. Dále můžete využívat už přednastavené aplikace Facebook, Twiter nebo YouTube a to díky integrované wifi kartě. 

Vyrovnávače nerovnosti pomůžou přizpůsobit stroj podlaze a pro snadnou manipulaci ho lze pomocí transportních koleček přesouvat po místnosti. Pokud potřebujete šetřit prostorem, snadno ho po cvičení zvednete do vertikální polohy.

Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

Parametry stroje:

  • Motor: trvaký výkon 2,0 HP.
  • Maximální rychlost: 22 km/h.
  • Nastavení sklonu: 0 - 15°.
  • PC s LCD displejem.
  • Horká tlačítka. 
  • Rozměr běžecké plochy: 150 x 52 cm.
  • Maximální zatížení: 150 kg.
  • Možnost složení.
  • Držák tabletu, USB port, Bluetooth, Wifi připojení, transportní kolečka.
  • Hmotnost: 147 kg.
  • Rozměr: 209 x 93 x 162 cm.

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze