Novoroční slevy

Elektrický trenažér pro Nordic walking LOOP15

ID: AB-17-19-130

Domácí použití pro začínající běžce, nosnost 100 kg, rozměr stroje se sklopenými madly 147 x 77 x 14 cm, transportní kolečka, možnost úschovy pod postel.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

13 999 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj

Elektrický trenažér pro Nordic walking LOOP15

Elektrický trenažér LOOP15 je inovativním modelem pro domácí použití, který se od klasických běžeckých trenažéru liší dvěmi pohyblivými madly, které vám umožní trénovat tak populární Nordic walking v klidu domova. Běžecký pás není vhodný pro komerční účely. Nordic walking zapojuje do pohybu i horní polovinu těla, než obyčejná chůze, proto je o mnoho efektivnější při spalování tuků a budování kondice než právě běžná chůze. Navíc má tento typ pohybu velké zdravotní benefity pro vaše tělo.

Madla jsou opatřeny písty, které zaručují plynulejší pohyb při minimálním odporu. Maximální rychlost LOOP15 je 6 km/h a její plynulou regulaci můžete provádě pomocí tlačítek umístěných na koncích madel. LCD displej umístěný v přední části běžeckého pásu zobrazuje přehledně veškeré potřebné údaje vašeho tréninku (rychlost, čas tréninku, vzdálenost, počet kroků a počet spálených kalorií).

Trenažér byl navrhnut v co nejskladnějším provedení s minimální výškou. Výsledkem je rozměr (se sklopenými madly) 147 x 77 x 14 centimetrů. I díky těmto rozměrům dokážete trenažér jednoduše schovat například pod postel, nebo za skříň. Kolečka na čele LOOP15 vám manipulaci se strojem ještě více usnadní.

Běžecký pás Nordic walking LOOP15 má velmi přehledný displej. Průběh tréninku můžete sledovat na jednoduchém LCD displeji. Na displeji můžete kontrolovat základní měřené hodnoty jako jsou celkový čas běhu, rychlost běhu, uběhnutá vzdálenost, počet kroků a spálené kalorie. S trvalým výkonem 0,5 HP a max rychlosti 6 km/hod bude vhodným strojem pro začátečníky a rekreační běžce. Nosnost trenažéru je 100 kg. Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze