Novoroční slevy

Běžecký pás elektrický LOOP08 růžový

ID: AB-17-19-124

Domácí použití pro začínající běžce, nosnost 100 kg, hmotnost stroje 29 kg, LCD displej, transportní kolečka, možnost sklopení pásu.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

12 599 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 24 měsíců záruka na kompletní stroj.

Běžecký pás elektrický LOOP08 růžový

Běžecký trenažér LOOP08 je technologií XXI. století, moderní, lehký a má intuitivní použití. Trenažér byl navržen s extra tenkou běžeckou plochou a s vestavěným digitálním displejem - bez horního rámečku, velikého displeje a madel. Skladný a lehce manipulovatelný, takže ho můžete mít jednoduše všude sebou. Jedete na chalupu? Postačí běžeckou desku přibalit do auta a pokračovat v tréninku i o prázdninách nebo na dovolené. 

Stroj s nejmodernějším systémem řízení rychlosti vašeho běhu. Postačí stoupnout na běžecký pas, který se automatický spustí, a tím zahájí trénink. Rychlost se samovolně reguluje dle vaší pozice na běžecké ploše. Pokud se budete nacházet v přední části stroje u ovládací konzole, rychlost se zvýší, při posunutí se k zádní časti běžeckého trenažeru se rychlost snižuje. Displej informuje o době tréninku, uběhnuté vzdálenosti a počtu kroků. Model je se svými 65 dB velmi tichý. Model LOOP08 je s váhou 25 kg velice lehký a při umístění do svislé polohy zabere pouze 0,06 m2 povrchu. Manipulace a uskladnění tak budou velice snadné. Ve vertikální poloze kdekoliv podél zdi např. i za skříni nebo v horizontální poloze pod postel či pohovku.

Nosnost běžeckého pásu je 100 kg. Pás je vhodný spíše pro drobné postavy, rozměry běžecké plochy jsou 46 x 120 cm

 

Průběh tréninku můžete sledovat na jednoduchém LCD displeji. Na displeji můžete kontrolovat základní měřené hodnoty jako jsou čas běhu, rychlost běhu, uběhnutá vzdálenost, počet kroků a spálené kalorie. Motor o trvalém výkonu 0,5 HP a s maximální rychlosti 8 km/hod bude vhodný pro rekreační nebo začínající běžce. Případně jako doplněk venkovního joggingu při nepřízní počasí. Systém pohlcující otřesy během běhání ochrání vaše klouby. Na rozdíl od modelu LOOP06 má tento běhací pás navíc sklopné madlo na plynové písty. 

 

V běžeckém trenažéru byl použit inovativní systém spojů pomocí šroubů. Běžecký pás LOOP08 je velmi skladný. Po tréninku ho jednoduše zasunete třeba pod postel nebo gauč. Pro přemístění stroje po pokoji jsou součástí pásu v přední části transportní kolečka. Jedná se o opravdu nejmenší trenažer na trhu s nejinstinktivnějším použitím. 

Záruka a servis:

  • 24 měsíců záruka na kompletní stroj.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze