Novoroční slevy

Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 50

ID: HB-82032EL

Domácí použití, nosnost 150 kg, LCD displej, setrvačník v zadní části, magnetická brzda, manuální regulace zátěže, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme 22.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -25 % 14 690 Kč
10 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 50

Trenažéry značky HOUSEFIT MOTIO 50 patří na našem trhu k těm nejprodávanějším strojům v kategorii domácích eliptických trenažérů. Nabídne svým uživatelům kombinaci vynikající mechaniky a ergonomie rámu za přijatelnou cenu. Ojedinělá rámová konstrukce s délkou kroku 40 cm a vzdálenosti pedálů 20 cm zaručuje pohodlný a správný pohyb pro drobnější lidí, ale i osobám s výškou až 200 cm. Velmi vítaná je i možnost nastavení sklonu nepohyblivých madel.

Kvalitní provedení ve spojení s masivní a stabilní konstrukci jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto trenažéru. Stane se tak oblíbeným pomocníkem pro pravidelný kondiční trénink. Vyvážený setrvačník a rotující masa o hmotností 19 kg zajišťuje plynulý a tichý chod i při větších zátěžích osobám do hmotnosti 150 kg. V místě napojení pedálů na setrvačník je kyvné uložení ložiska pro minimální poruchovost. Magnetická brzda je ovládaná manuálně otočným regulátorem se stupnicí 1-8. Nehlučný chod a dlouhou životnost také zajišťuje 16 průmyslových ložisek osazených v pohyblivých spojích, středovém složení a na ose setrvačníku.

Eliptický trenažér, crossový trenažér, orbitrack nebo lidově orbitrek. To všechno je jeden jediný stroj. Stroj, na kterém procvičíte prakticky všechny svalové skupiny i zlepšíte svou vytrvalost, aniž jakkoliv zatížíte svůj kloubní systém.

Pevná madla s hand pulsy Přehledný LCD displej Pohyblivá madla procvičí horní polovinu těla

Počítač na přehledném LCD displeji zobrazuje hodnoty jako čas, rychlost, vzdálenost, spálené kalorie, frekvence otáček (rpm) a aktuální tepovou frekvenci. Snímání tepové frekvence probíhá přes integrované snímače (hand-pulzy), umístěné v pevných rukojetích stroje. Dále je počítač vybaven systémem Recovery, který na konci tréninku vyhodnocuje vaši aktuální fyzickou kondici. Měření se provádí ve fázi zklidňování, na základě rychlosti poklesu tepové frekvence ihned po skončení s tréninkem.

HOUSEFIT MOTIO 50 umožňuje mít trénink co nejvariabilnější, a to díky možnosti nastavit si manuálně zátěž v celkem 8 stupních odporu. Zátěž nastavíte velmi jednoduše otočením kolečka přímo pod displejem trenažéru. Pokud potřebujete svůj trénink přizpůsobit vaší aktuální hodnotě srdečního pulzu, stačí se jednoduše chytit madel v místě snímačů a během několika málo vteřin se vám hodnota ukáže přímo na displeji počítače, a to aniž byste museli přerušovat svůj trénink. 

Počítač je napájen tužkovými baterkami (2x AA 1,5V), a proto nemusíte řešit umístění trenažéru s ohledem na blízkost elektrické zásuvky. 

Pohled zepředu  Pohled zboku  Pohled zezadu

Součástí elipticalu jsou transportní kolečka, díky kterým dokážete velice jednoduše přesunout stroj do míst, kde nebude překážet, když zrovna necvičíte. Součástí rámu eliptického trenažéru jsou i vyrovnávače případných nerovností podlahy, díky kterým křivá podlaha není pro tento eliptický trenažér vůbec žádným problémem.

MOTIO 50 je trenažér s velice vyvedeným šlapacím středem, který je kompletně osazený ložisky, a navíc je v místě napojení pedálů na setrvačník kyvné uložení ložiska, známé u trenažéru podstatně vyšší cenové kategorie. Nášlapy jsou vyrobeny z kvalitního plastu s protiskluzovou úpravou a jejich velkou výhodou je možnost nastavení do celkem 3 poloh.

Úchopová madla se snímači tepové frekvence je možné velmi jednoduše nastavit do polohy, která bude vyhovovat výšce vaší postavy. Stačí jednoduše pootočit aretačním šroubem pod počítačem trenažeru a tím si madla nastavit přesně tak, jak potřebujete.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze