Novoroční slevy

Rotoped NORDICTRACK GX 4.5 Pro

ID: NTEVEX77020

Domácí využití, elektronicky nastavitelná zátěž, aplikace iFIT, transportní kolečka, držák na lahev, nosnost 125 kg,

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 23 %

21 990 Kč
16 990 Kč

Přidat k porovnání

Uživatelský manuál NORDICTRACK GX 4.5 Pro
velikost souboru 9.13 MB

Rotoped NORDICTRACK GX 4.5 Pro

NORDICTRACK GX 4.5 Pro je dalším ideálním trenažérem pro domácí využití. Poskytne svým majitelům domácí rotoped s kvalitní mechanikou a ergonomickým rámem s nosností až do 125 kg váhy cvičence. Setrvačník o hmotnosti 9 kg a magnetický brzdný systém zajistí tichý a plynulý chod stroje při vašem tréninku. Zátěž se nastavuje elektronicky v rozmezí 1-25 úrovní. Jízdu na rotopedu si tak snadno dopřeje začátečník i zkušenější sportovec.

Trenažér je vhodný jak pro drobnější tak vyšší postavy, a to díky nastavitelnému sedlu a řídítkům. Protiskluzové pedály mají nastavitelné řemínky pro větší bezpečnost a pohodlí při cvičení.

Výškově nastavitelné sedlo

Rotoped NORDICTRACK GX 4.5 Pro nabízí počítač s podsvíceným LCD displejem, který se snadno ovládá a zobrazuje všechny běžné hodnoty tréninku. Základní zobrazované parametry na displeji jsou: čas, rychlost, vzdálenost, otáčky, spálené kalorie a tepová frekvence pomocí dlaňových snímačů. Měření tepové frekvence pomocí hrudního pásu přes systém Bluetooth nabízí přesnost EKG. Hrudní pás není součástí, zakoupíte ho ale na našem e-shopu.

Na displeji najdete praktický držák na smartphone nebo tablet, díky kterým můžete využívat tréninkovou aplikaci iFIT. Při cvičení tak můžete projíždět trasy po celém světě nebo se inspirovat tréninkovými videi. Výsledky svého tréninku navíc můžete uložit a porovnávat v čase. Tablet není součástí dodávky.

Podsvícený LCD displej

Ergonomické sedlo taky přispívá k pohodlnému tréninku, je výškově nastavitelné pro osoby různé výšky, navíc se dá posunout v horizontálním směru. Řídítka jsou rovněž nastavitelná. Vyrovnávače nerovnosti zajistí stabilitu při cvičení a transportní kolečka usnadní manipulaci se strojem. Napájení je zajištěno externím síťovým adaptérem. Rotoped disponuje i vestavěným reproduktorem a MP3 připojením pro poslech hudby. Vestavěný ventilátor zajistí maximální tréninkové pohodlí.

Na kompletní stroj poskytujeme 3 roky záruku, na rám je záruka 5 let. Záruční i pozáruční servis zajišťujeme přímo u zákazníka doma.

Aplikace iFIT:


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze