Novoroční slevy

Běžecký pás TUNTURI Cardio Fit T10

ID: 19TCFT1000

Vhodný pro začátečníky, nosnost 100 kg, max. rychlost 12 km/hod, jednoduché PC, velmi skladný, transportní kolečka pro jednoduchou manipulaci.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -24 % 16 990 Kč
12 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál TUNTURI Cardio Fit T10
velikost souboru 2.89 MB

Běžecký pás TUNTURI T10 Cardio Fit

Tunturi Cardio Fit T10 je kvalitní běžecký pás od světového výrobce domácích trenažérů s maximální ergonomií a kvalitní mechanikou. Pás disponuje kvalitním, tichým motorem s trvalým výkonem 0,73 kW (1 HP). Motor je opatřen krytem s izolací pro snížení vibrací při běhu. Elektronicky nastavitelná rychlost do 12 km/h. Tento trenažér bude ideálním strojem do domácí posilovny každého začátečníka. 

Masivní rám trenažéru, s nosností stroje až 100 kg, zaručuje jeho dlouhou životnost při pravidelném používání v domácí posilovně. Běžecká plocha má rozměry 42 x 120 cm (šířka x délka), bude tak vhodná pro univerzální použití pro drobnější i o něco vyšší postavy. Stroj nabízí kvalitní odpružení pro bezpečí vašich kloubů při běžeckém tréninku.

Buďte fit s běžeckým pásem Tunturi Cardio Fit T10!
S běžeckým pásem Tunturi Cardio Fit T10 můžete snadno udržovat svou úroveň kondice nebo běhat svým vlastním tempem z domova. Běžecký pás je ideální pro začátečníky a lze jej, částečně díky područce, použít jako oporu při chůzi.

Výhody Tunturi Cardio Fit T10:
✓ Vhodné pro chůzi a běh
✓ Kompaktní (složený: 16 cm) a snadno se skladuje
✓ Rychlost: Od jednoho kilometru za hodinu
✓ 15 mm T-Flex běžecká plošina tlumící nárazy
✓ Rychlost lze snadno upravit pomocí dálkového ovládání během chůze

Vhodné pro začátečníky
Tunturi Cardio Fit T10 je běžecký pás, který je vhodný zejména pro začátečníky. Vstupní rychlost je jeden kilometr za hodinu a proto je běžecký pás vhodný pro všechny běžce, od začátečníků až po pokročilé. Robustní loketní opěrka také zajišťuje, že všichni lidé mohou bezpečně provádět běžecká cvičení.

Snadno skladovatelné
Po použití lze Tunturi Cardio Fit T10 snadno složit a uložit. Ve složeném stavu je běžecký pás vysoký pouhých 16 centimetrů! Ideální pro zasunutí pod postel nebo uložení například ve skříni či za ní. Přepravní kolečka připevněná k systému usnadňují pohyb běžeckého pásu. Jste připraveni na nový trénink? Běžecký pás lze připravit během okamžiku, takže můžete rychle začít.

Pohodlná chůze
Běžecká cvičení na Tunturi Cardio Fit T10 se provádějí na 15milimetrovém běžeckém pásu T-Flex absorbujícím nárazy. Tato podložka poskytuje maximální pohodlí při tréninku.
Integrovaný LED displej zobrazuje průběh přesně a jasně. Kromě ovládacích prvků na LED displeji je součástí i praktický dálkový ovladač, kterým můžete Tunturi Cardio Fit T10 ovládat i za chůze.


Zažijte venku uvnitř s bezplatnou aplikací Tunturi Routes
Tento běžecký pás nemá Bluetooth, ale stále můžete trénovat s bezplatnou aplikací Tunturi Routes. K tomu potřebujete náramek Tunturi Digital Heart Rate Monitor Armband. Připojte náramek k aplikaci a jste připraveni vyrazit. Také praktické: máte také snímač kadence!

Běhat po plážích Malediv, ulicemi Paříže nebo po opuštěné silnici v horách? S Tunturi Routes zůstává trénink zábavný a náročný. Bezplatná verze aplikace vždy poskytuje přístup k patnácti video trasám. S prémiovou verzí Tunturi Routes si můžete vybrat ze stovek tisíc kilometrů tras po celém světě a stovek instruktážních videí. Váš trénink bude skutečným vizuálním zážitkem! Začněte trénovat a posouvejte své limity s Tunturi Routes.

Aplikaci lze zdarma stáhnout z App Store a Play Store.

O Tunturi
Ciťte se každý den lépe. To je motto Tunturi. Naše počátky leží ve Finsku, kde dva bratři v roce 1922 založili obchod s jízdními koly. Nyní, o více než 100 let později, jsme holandskou společností a globální značkou. Podporujeme vás na vaší cestě ke zdravému a fit tělu, vyrovnané mysli a šťastnému životu. Děláme to pomocí široké škály zařízení pro kardio a silový trénink, příslušenství a podpůrných aplikací. Je to řada, která se neustále rozšiřuje a zlepšuje, s kvalitními produkty a vynikajícími zárukami. Nemůžete se zorientovat nebo máte otázky? Náš servisní tým je připraven vám pomoci.

Věříme, že každý má právo na dobrý a zdravý pohyb, včetně dětí. Proto z každého vašeho nákupu věnujeme určitou částku nadaci Fitkids. Společně zajišťujeme, aby děti s handicapem mohly sportovat.

Přehled specifikací:
• Jedinečný a kompaktní běžecký pás
• Složený: pouze 16 centimetrů vysoký
• Skládací područky
• Startovací rychlost od 1 km/h
• Maximální rychlost 12 km/h
• 3dílná LED obrazovka
• Dálkové ovládání
• 15mm T-Flex tlumicí deska• Transportní kolečka
• Rozměry ve složeném stavu: d 148 x š 73 x v 121 cm
• Rozměry ve složeném stavu: d 155 x š 73 x v 16 cm

 Jednoduchý a skladný běžecký pás pro začátečníky 

Svůj trénink na běžeckém trenažéru Tunturi Cardio Fit T10 budete mít pod kontrolou pomocí tréninkového počítače s jednoduchým, ale přehledným LCD displejem, který je umístěn na přední liště běhacího pásu. Na displeji vidíte zobrazované hodnoty jako čas tréninku, uběhnutou vzdálenost, rychlost vašeho běhu, spotřebu kalorií. 

Trenažér nabízí 4 základní programy zaměřené na budování kondice a spalování tuku včetně manuálního režimu.  Bezpečnostní klíč je nedílnou součástí těchto trenažérů. Zaručuje zastavení motoru v případě jakékoliv nehody nebo zaškobrtnutí. Rychlost a nastavování programu můžete pohodlně ovládat dálkovým ovládačem, který má své místo po boku madla trenažéru. Madlo slouží jako opěrný bod pro vaši bezpečnost.

Jednoduché PC a ovládání rychlosti

Pro uskladnění lze stroj velmi jednoduše složit do úsporné polohy a jednoduše uklidit pod postel nebo za skříň. Nemusíte se tak bát, že by vám stroj zabíral moc místa v případě, kdy zrovna neběháte. Pro jednoduché přemisťování po místnosti je pás vybaven pojízdnými kolečky. Ve složeném stavu má na výšku pouhých 16 cm.

Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze