Novoroční slevy

Běžecký pás TUNTURI Cardio Fit T40

ID: 16TCFT4000

Domácí použití, nosnost do 100 kg, trvalý výkon 1,1 W, max. rychlost 16 km/hod, LED displej, 41 programů, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes
Poslední 1 kus

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 30 %

22 990 Kč
15 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál TUNTURI Cardio Fit T40
velikost souboru 5.62 MB

Běžecký pás TUNTURI T40 Cardio Fit

Tunturi Cardio Fit T40 je kvalitní běžecký pás od světového výrobce domácích trenažérů s maximální ergonomií a kvalitní mechanikou. Pás disponuje kvalitním, tichým motorem s trvalým výkonem 1,1 kW (1,5 HP). Motor je opatřen krytem s izolací pro snížení vibrací při běhu. Elektronicky nastavitelná rychlost do 16 km/h, maximální sklon do 10 %. Tento trenažér bude ideálním strojem do domácí posilovny pro udržování kondice a štíhlého těla. 

Masivní rám trenažéru, s nosností stroje až 100 kg, zaručuje jeho dlouhou životnost při pravidelném používání v domácí posilovně. Běžecká plocha má rozměry 42 x 125 cm (šířka x délka), bude tak vhodná pro univerzální použití pro drobnější i o něco vyšší postavy. Stroj nabízí kvalitní odpružení systémem T-flex pro bezpečí vašich kloubů při běžeckém tréninku.

Běhací pás pro začátečníky i pokročilý

Svůj trénink na běžeckém trenažéru Tunturi Cardio Fit T40 budete mít pod kontrolou pomocí tréninkového počítače s jednoduchým, ale přehledným a podsvíceným LCD displejem 5,5". Na displeji vidíte zobrazované hodnoty jako čas tréninku, uběhnutou vzdálenost, rychlost vašeho běhu, spotřebu kalorií, dosaženou tepovku a nastavený sklon pásu. Rychlost a sklon lze nastavovat krokově nebo pomocí přednastavených tlačítek.

Trenažér nabízí 41 nastavených programů zaměřených na budování kondice a spalování tuku včetně 3x uživatelské paměti. Bezpečnostní klíč je nedílnou součástí těchto trenažérů. Zaručuje zastavení motoru v případě jakékoliv nehody nebo zaškobrtnutí. Madlo slouží jako opěrný bod pro vaši bezpečnost a jeho součástí jsou senzory pro měření aktuální frekvence tepu a tlačítka pro změnu rychlosti a sklonu běžeckého trenažéru.

Součástí běhacího pásu je i praktický stojan na tablet (tablet není součástí dodávky) a držáky na pití. Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

Sklon i rychlost lze nastavovat elektronicky

Pro uskladnění lze stroj velmi jednoduše složit do úsporné svislé polohy a jednoduše uklidit. Nemusíte se tak bát, že by vám stroj zabíral moc místa v případě, kdy zrovna neběháte. Pro jednoduché přemisťování po místnosti je pás vybaven pojízdnými kolečky. Vyrovnávače nerovností podlahy zajistí stabilitu stroje na každém povrchu.

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze