Novoroční slevy

Běžecký pás TUNTURI T50 Performance

ID: 19TRN50000

Domácí použití i pro náročné běžce, nosnost 135 kg, max. rychlost 20 km/hod, LED displej počítače s 44 programy, transportní kolečka, jednoduše skladný.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 18.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 26 %

46 990 Kč
34 890 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 15 let záruka na motor a rám.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál TUNTURI T50 Performance
velikost souboru 7.98 MB

Běžecký pás TUNTURI T50 Performance

Tunturi T50 Performance je kvalitní běžecký pás od renomovaného světového výrobce domácích trenažérů. Pás disponuje kvalitním, nízkootáčkovým motorem s trvalým výkonem 3,31 kW (4,5 HP) a vysokým záběrovým momentem. Motor je opatřen velkým krytem s izolací pro snížení vibrací při běhu. Elektronicky nastavitelná rychlost do 20 km/h a sklon běžecké plochy až do 15 % jistě uspokojí i náročné běžce a pomůže s tréninkem i za nepříznivého počasí. Rychlost i sklon běžecké plochy lze nastavovat buď krokově nebo pomocí tlačítek s předvolenou hodnotou. Využijte dnešní mimořádnou slevu 1500 Kč s kódem tunturi.

Masivní rám trenažéru, s nosností stroje až 135 kg, zaručuje jeho dlouhou životnost při pravidelném používání v domácím fitness. Běžecká plocha má velkorysé rozměry 50 x 140 cm (šířka x délka), bude tak vhodná pro univerzální použití pro menší i vyšší postavy. Systém odpružení "T-Flex Comfort Plus" dobře pohlcuje vertikální nárazy na desku a zaručují maximální komfort běhání a šetrnost k vašim kloubům. Běžecká deska disponuje tloušťkou 18 mm a běžecká kurta je 1,6 mm tlustá.

Běžecký pás Tunturi T50

Svůj trénink na běžeckém trenažéru Tunturi T50 Performance budete mít pod kontrolou pomocí tréninkového počítače s přehledným LED displejem, kde jsou umítěny 4 LED hodnoty a 400 m dlouhý běžecký okruh. Na displeji vidíte zobrazované hodnoty jako čas tréninku, uběhnutou vzdálenost, rychlost vašeho běhu, sklon pásu, spotřeba kalorií, měření tepové frekvence apod. 

Trenažér nabízí 44 programů, z toho 36 přednastavených, 3x uživatelský program, režim Bodyfat a další. Kromě toho máte možnost připojení PC k velmi oblíbeným aplikacím Kinomap, Routea nebo AnyRun a stávající programovou nabídku ještě více rozšířit. Můžete tak svůj trénink ještě více zdokonalit se zobrazováním reálné tratě GoogleMaps nafilmované a zpracované tak, že když je stoupání na trase, tak se zvedá i náklon vašeho běžeckého trenažéru. Bezpečnostní klíč je nedílnou součástí těchto trenažéru. Zaručuje zastavení motoru v případě jakékoliv nehody nebo zaškobrtnuti. 

Tablet není v obsahu balení. Součástí pásu je i praktický držák na tablet, Bluetooth a USB port. Pás má také 2x držák na lahev s vodou. Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

LED displej a držák na tablet jsou standardem trenažéru

Běžecký pás je vybaven zabudovanými dotykovými senzory (hand pulsy) pro měření tepové frekvence. Přesněji lze puls měřit přes bezdrátový hrudní pás o frekvenci 5,4 kHZ s přesností EKG, který není součástí dodávky, ale doporučujeme si ho zakoupit. K dostání samozřejmě u nás na e-shopu. Pro potřebu rychlého ovládání trenažeru jsou na PC umístěné "horká tlačítka". Rychlost a sklon běžecké plochy můžete snadno ovládat přes tlačítka umístěná na madle trenažéru.

Značkový motor s odhlučněním má intuitivní systém chlazení, který konstantně zajišťuje, aby se motor nepřehříval a bylo tak možné trenažér používat dlouhodobě pro pravidelný domácí trénink. Vyrovnávače nerovnosti zajistí stabilní postoj stroje při tréninku i na ne zcela rovném povrchu.

Pro uskladnění lze stroj složit do úsporné vertikální polohy. Nemusíte se tak bát, že by vám stroj zabíral moc místa v případě, kdy zrovna neběháte. Pro jednoduché přemisťování po místnosti je pás vybaven pojízdnými kolečky.

Běžecký pás i pro náročnější sportovce

Záruka a servis:

  • 15 let záruka na motor a rám.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze