Novoroční slevy

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM Autark 7.0

ID: 3655

Domácí i lehce komerční použití, nosnost 150 kg, závaží 80 kg, přídavná boční věž s kladkou a hrazdou, pro procvičení celého těla.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 15.05.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

149 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM Autark 7.0

FINNLO MAXIMUM Autark 7.0 posilovací věž je od světově uznávaného výrobce fitness strojů, a to nejen pro domácí, ale i komerční využití. Posilovací stroj nabízí pohodlný trénink s dokonalým procvičením svalů celého těla, díky čemuž docílíte vysněné postavy. Komplexnost stroje vychází z jeho konstrukce, která nabízí nespočet stanovišť jako je hrazda s několika možnostmi úchopů, nastavitelná kladka pro trénink zad, paží nebo prsních svalů a množství posilovacích adaptérů pro maximální požitek z tréninku. Jedná se o velmi kvalitní posilovací nástroj v elegantní černé barvě, který vydrží maximální zatížení i v lehce komerčním prostředí. 

Sestavení a zprovoznění posilovací věže svépomocí vám zabere cca 10 hodin.

 Komplexní posilovací věž pro každou domácí posilovnu

Masivní rám posilovacího trenažéru z robustní ocelové konstrukce, s nosností stroje až 150 kg a použitá kuličková ložiska pro plynulý a tichý chod, zaručují jeho dlouhou životnost při pravidelném používání doma i v menších fitness klubech. Celková hmotnost závaží je 80 kg rozložená do 16 cihliček o váze 5 kg. Všechna lanka vedoucí k posilovacím cihličkám jsou opatřené odolným povrchem, což taktéž přispívá k celkové odolnosti stroje. Pojezdová část závaží je opatřena krytem pro bezpečnost každého cvičence. Finnlo Maximum Autark 7.0 disponuje pohodlnou nastavitelnou opěrkou zad, kterou lze přizpůsobit vašim tréninkovým zvyklostem jak sklonem, tak potřebnou hloubkou. Pohodlné sedadlo nastavíte podle své výšky, vhodné pro postavy až 200 cm vysoké.

 Tichý hladký chod pro pohodlný trénink

Velmi rozsáhlé příslušenství tohoto trenažéru vám zajistí kompletní trénink všech svalových partií na jednom místě. Kvalitně vypolstrovaný adaptér na předkopávání/zakopávání pro dokonalé protažení a posílení nohou a hamstringů. Nastavíte ho na libovolnou délku nohy, další výhodou tohoto adapteru je snímatelné polstrování z jeho horní části. To zajistí pohodlnější posed při trénování ostatních cviků. Lat pulldown - horní kladka se stahováním dolů pro posílení zádových svalů nebo tricepsu. Možnost fixace nohou v pěnových zarážkách na kolena vám umožní tento cvik dotáhnout k dokonalosti. Při stahování kladky za hlavu se zaměřujete na izolované procvičení tricepsu a břišních svalů. Nastavitelná ramena na variabilní procvičování prsních nebo zádových svalových partií.

Boční přidružná věž s kladkou a hrazdou

Tento posilovací trenažér je navíc vybaven boční věží, se kterou máte další možnosti procvičování. S lehce výškově nastavitelnou dvojitou kladkou tak snadno provedete cviky na biceps a triceps, přítahy a zdvihy, boční náklon trupu, peck deck, veslování ve stoje i v sedě, atd. S přídavnou pevnou hrazdou můžete trénovat i shyby, opět s různými typy úchopů. Veškeré úchopové prvky jsou opatřené protiskluzovým povrchem pro pohodlné a bezpečné cvičení, díky dokonalé přilnavosti. 

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze