Novoroční slevy

Rotoped PROFORM PF X-Bike

ID: PFEX78918

Domácí využití, plynulý tichý chod, nosnost 115 kg, 3" LCD displej, magnetický brzdný systém, aplikace iFit. Vybaven transportními kolečky.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

sleva 15 %

7 990 Kč
6 755 Kč

Přidat k porovnání

Rotoped PROFORM PF X-Bike

Rotoped PROFORM PF X-Bike vás jistě pohltí nejen svým moderním designem a příjemnou pořizovací cenou, ale i svým abnormálně malým nárokem na prostor. Milovníci sportu, kteří v domácí tělocvičně bojují s každým centimetrem navíc, okouzlí jeho blesková možnost složení. Patříte-li k populaci velkých, malých, tenkých či zavalitých je tento stroj s maximální nosností 115kg a snadno nastavitelným sedlem určen právě pro vás. Magnetický brzdný systém s plynulou elektronickou regulací a perfektně vyvážený setrvačníkový systém o hmotnosti 3kg zajištuje plynulý a tichý chod stoje.

PROFORM PF X-Bike je vybaven podsvíceným 3“ LCD displejem, který prezentuje všechny důležité tréninkové informace jako je délka cvičení, rychlost, spálené kalorie, ujetá vzdálenost, frekvence otáček a tepová frekvenci, která je snímána přes tzv. „hand pulsy“, neboli dlaňové senzory umístěné na madlech. Pro oživení monotónní jízdy je stroj vybaven i párem kilogramových činek, díky nimž posílíte, protáhnete nebo případně jen podpoříte správnou funkci paží.

Trenažér je vybaven praktickými transportními kolečky a nepostradatelným držákem na telefon nebo tablet, díky kterému můžete při cvičení sledovat váš oblíbený seriál, případně zůstat online v průběhu celého cvičení. K dispozici je také propojení s chytrou aplikací iFit, která díky svým funkcím dodá vašemu cvičení zcela nový rozměr.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze