Novoroční slevy

Veslovací trenažér FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5

ID: 3603

Komerční, lehce komerční i domácí využití, LCD displej, nosnost 136 kg, 14 kg setrvačník, držák na tablet/smartphone, držák na lahev, přihrádka na příslušenství, bluetooth komunikace, servis u vás doma.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 23 %

89 990 Kč
68 991 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Veslovací trenažér FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5

Finnlo Maximum Cross Rower CR2.5 je veslovací trenažér, který kombinuje prvky klasického veslování s prvky silového tréninku. Pomůže vám zredukovat váhu, zpevnit postavu nebo zvýšit úroveň vaší kondice. Veslovací trenažér Finnlo Maximum Cross Rower CR2.5 je vybaven tichou, magnetickou brzdou, precizně provedenou mechanikou, kvalitními komponenty a moderní elektronikou. Díky setrvačníku o hmotnosti 14 kg má naprosto plynulý a komfortní chod. Robustní rámová konstrukce s ložisky ve všech pohyblivých částech a zesílená středová osa zaručují dlouhou životnost i při pravidelném využití. Masivní konstrukce zajišťuje nosnost stroje až do 135 kg.

Trenažer poskytuje intenzivní a zároveň šetrný trénink

Při veslování jste pod neustálým silovým tlakem, protože odpor je vytvářen v obou směrech. Zvyšujete tak komplexnost procvičení a posílení všech svalových skupin a zároveň budujete kondici. Víceúchopové rukojeti dávají na výběr kam při veslování umístite ruce. Při tréninku tak můžete cílit na různé svalové skupiny.

Model CR2.5 z řady FINNLO MAXIMUM splňuje třídu SA dle klasifikace normy DIN EN 957. Díky třídě SA je možné tento model využívat nejen v domácím prostředí, ale splňuje bezpečnostní podmínky i pro komerční či terapeutické využití.

Veslařský nebo veslovací trenažér je dalším strojem vhodným pro domácí posilovnu. Jednak s ním můžete nabírat svalovou hmotu nebo ho také využít ke kondičnímu tréninku.

Přehledný počítač s dotykovým LCD displejem zobrazuje důležité hodnoty, které ke tréninku potřebujete, jako např. čas veslování, rychlost, vzdálenost, spálené kalorie, tepovou frekvenci. Z programové nabídky je k dispozici 6 přednastavených programů. Tepová frekvence je měřena přes hrudní pás o frekvenci 5 kHz (hrudní pás není součástí dodávky, ale můžete si jej u nás samozřejmě dokoupit).

Zábavu a radost při tréninku vám zajistí aplikace Inspire, ke které se připojíte přes váš tablet či smartphone prostřednictvím Bluetooth zařízení. Součástí displeje je integrovaný držák na tablet či smartphone a bluetooth zařízení. 

Odpor je možné regulovat ve 12 stupních prostřednictvím manuálně otočného regulátoru na pojezdových multiúchopových madlech. Předností tohoto veslovacího trenažéru je, že vytváří odpor v obou směrech při veslování, což je u veslovacích trenažérů ojedinělé a zvyšuje to komplexnost zatížení svalů celého těla. Profesionální ergonomie extra silného čalouněného sedadla zajišťuje příjemný a pohodlný posed během celého tréninku.

Pevné zafixování chodidla pro maximálně stabilní postoj zajistí nášlapy s protiskluzovým povrchem. Vnitřní vzdálenost pedálů je 10 cm. Při vysoké intenzitě tréninku je důležité, aby byly nohy pevné a stabilní, což vám tento profesionální veslovací stroj zajistí. Vy se tak můžete soustředit na samotné veslování a provedení správné techniky.

Součástí výbavy stroje je i praktický držák na láhev s vodou pro osvěžení při tréninku. Díky tomu si můžete užívat dlouhotrvající trénink s maximálním pohodlím. Vyrovnávače nerovnosti podlahy zajišťují maximální stabilitu při tréninku a transportní kolečka v přední částI stroje vám usnadní manipulaci při přesunu trenažéru po místnosti.

Sestavení a zprovoznění veslařského trenažéru svépomocí vám zabere cca 2 hodiny.

Trénink pro komplexní procvičení celého těla

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze