Novoroční slevy

Cyklotrenažér FINNLO Speed Bike CRS III

ID: 3208

Cyklotrenažér s mechanickou přítlačnou brzdou, LCD displej, kalibrovaný 20kg setrvačník, 2x držák na lahev, nosnost 150 kg.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 34 %

29 990 Kč
19 890 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Cyklotrenažér FINNLO Speed Bike CRS III

FINNLO Speed Bike CRS III je moderní cyklistický trenažér, dokonale simulující jízdu na klasickém kole. Je určen pro trénování v domácím prostředí nebo i v malých posilovnách. Stabilní konstrukce s přirozenou ergonomii pohybu bude vyhovovat i těm nejnáročnějším jedincům a velký rozsah zátěží uspokojí jak začátečníky, tak pokročilé sportovce.
 
Těžký, kalibrovaný setrvačník o hmotnosti 20 kg zaručuje spolu s převodovým řemenem tichý a plynulý chod, a to jak na těžších zátěžích, tak při kondičním šlapání nebo při šlapání "ve stoje". Tento trenažér nemá volnoběh, stejně jako profesionální spinningová kola, což je u tohoto typu trenažéru zcela běžné. Při tréninku na něm máte zcela oprávněný pocit jízdy na závodním kole. 

Dostatečně velký a masivní cyklistický rám s nosností do 150 kg a štědrými rozsahy nastavení sedla i řidítek zaručuje spolu s kvalitními komponenty dlouhou životnost stroje. Díky těmto vlastnostem můžete dennodenně podávat závodní výkony ve vaši tělocvičně. Odpor je tvořen přítlačnou brzdou, díky které je možné plynule nastavení zátěže od minimální až po profi sportovní. Nastavení zátěže probíhá manuálně otočným regulátorem. Při lehkých zátěžích můžete setrvačník rychle zastavit pomocí ruční rychlobrzdy

Nainstalovaný počítač má jednoduchý a snadno čitelný LCD displej. V průběhu tréninku na obrazovce displeje můžete sledovat hodnoty jako jsou čas, rychlost, spálené kalorie, vzdálenost, otáčky RPM a tepovou frekvenci. Displej je napájen tužkovými bateriemi. Snímání tepové frekvence je u modelu FINNLO Speed Bike CRS III možné prostřednictvím hrudního pásu, který má přesnost EKG. Díky praktickému držáku na smartphone můžete při tréninku sledovat oblíbená videa nebo využívat tréninkovou aplikaci BitGym, která simuluje vybranou trasu. 

Sedlo i řidítka jsou vertikálně i horizontálně nastavitelná. Ergonomické sedlo je možné nastavit do 7 pozic horizontálně a do 24 pozic vertikálním směrem. Řídítka jsou nastavitelná v 7 pozicích horizontálním směrem a v 15 pozicích vertikálně.

Trenažér disponuje transportními kolečky pro snadnější manipulaci v prostoru. O stabilitu trenažéru se postará tuhý rám, který je vyroben ze silnostěnných ocelových profilů. Vyrovnávače nerovností podlahy zaručuji stabilitu stroje při šlapání, aby nedocházelo k nechtěným pohybům trenažéru. Vy si tak užijete ničím nerušenou pohodlnou a bezpečnou jízdu. Předností je unikátní sportovní design cyklotrenažéru, a to vše za přijatelnou cenu.

Víceúchopová řidítka jsou z protiskluzového materiálu, odolného častému používání a potu. Během tréninku tak snadno můžete měnit pozici rukou, včetně "odpočinkového" opření loktů při déletrvajícím tréninku. Součástí úchopových madel jsou dva praktické držáky na lahev pro rychlé občerstvení během tréninku. Výhodou je odolný a naprosto tichý řemenový převod, díky kterému trenažér nevykazuje téměř žádný hluk s výjimkou slabého "šustění" brzdy. Je to dáno jak kvalitním zpracováním cyklostroje, tak použitým převodem. 

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze