Novoroční slevy

Cyklotrenažér FINNLO MAXIMUM Speedbike PRO

ID: 3574

Domácí i komerční použití, nosnost 150 kg, LCD displej, manuální přítlačná brzda, polohovatelná řídítka i sedlo, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme 01.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

53 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj pro domácí prostředí.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Cyklotrenažér FINNLO MAXIMUM Speedbike PRO

FINNLO MAXIMUM Speedbike PRO je moderní cyklotrenažér nejen pro domácí použití. V pohodlí domova si užijete efektivní trénink s reálným pocitem jízdy na kole. Stabilní konstrukce robustního rámu s nosností až 150 kg je vyrobená z kvalitní ocele a poskytuje přirozenou ergonomii pohybu, pohon trenažéru je plynulý a díky řemenovému převodu absolutně tichý a s minimálními potřebami na údržbu. Splňuje tak veškeré předpoklady pro správný a zábavný trénink. Bez kompromisů.

Řídítka jsou polohovatelná horizontálně i vertikálně Jednoduchý LCD displej zobrazuje tréninkové hodnoty Pohodlné sedlo je polohovatelné ve všech směrech

Cyklotrenažér Finnlo Maximum Speedbike PRO patří mezi profi stroje vhodné do domácích, ale i komerčních podmínek, aby uspokojil i ty nejnáročnější uživatele. Je vybaven těžkým kalibrovaným setrvačníkem o hmotnosti 25 kg. Masivní rám a těžký setrvačník zaručují plynulé šlapání "vestoje", které je u tohoto typu trenažéru žádoucí, a dlouhou životnost při pravidelném tréninku.

Kvalitní a designový stroj pro domácí cyklistickou jízdu

Magnetický odpor je regulován manuálně, přítlačnou brzdou. Trenažér nabízí kvalitně zpracovaný šlapací střed osazený ložisky s možností využívání SPD systému. Sedlo a řídítka je možné individuálně nastavit ve vertikálním i horizontálním směru a maximálně přizpůsobit proporcím vašeho těla. Speciální sportovní multiúchopová řídítka disponují protiskluzným potahem, který je odolný vůči potu i při pravidelném používání. Řídítka lze nastavit horizontálně v 13 úrovních a vertikálně ve 14 pozicích. Můžete tak střídat pozice podle libosti a pohodlně tak sledovat načítající se hodnoty na monitoru. Sedlo je také nastavitelné jak horizontálně ve 13 pozicích, tak i vertikálně do 23 poloh, navíc lze nastavovat i samotný sklon sedla. Komfortní sedlo „Selle Royal“ zajišťuje vysoce kvalitní pohodlí i při dlouhých tréninkových tratích. 

Stroj má nosnost až 150 kg Cyklotrenažér by měl umožňovat jízdu ve stoje Pohodlné přemísťování speedbiku po místnosti

Během cvičení můžete sledovat na přehledném LCD displeji cyklotrenažéru základní hodnoty svého tréninku jako jsou čas, rychlost, vzdálenost, tepovou frekvenci, otáčky RPM. Na monitoru se neustále vyobrazuje 5 načítaných hodnot, zpětná vazba je vám tak neustále na očích. Tepovou frekvenci můžete měřit prostřednictvím hrudního pásu o frekvenci 5 kHz s přesností EKG, který si můžete u nás na e-shopu dokoupit. S pomocí měřené tepovky si snadno nastavíte individuální kondiční trénink, řízený právě vaší tepovou frekvenci. Navíc cyklostroj automaticky ukládá 20 posledních tréninkových relací. 

Magnetická zátěž se reguluje manuálně Pedály lze jednoduše nahradit profesionálními  Polohovatelná řídítka, komfort pro každou postavu

Maximální stabilitu při jízdě vám zajistí vyrovnávače nerovnosti podlahy a pro snazší manipulaci v prostoru po pokoji je kolo vybaveno transportními kolečky. Rozměry stroje jsou 130 x 55 x 124 cm

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj pro domácí prostředí.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze