Novoroční slevy

Běžecký pás NORDICTRACK S30

ID: NETL99019

Domácí využití, nosnost trenažéru 125 kg, vestavěné reproduktory, max. rychlost 22 km/h, transportní kolečka, napájení síťovou přípojkou 230 V.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

30 790 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Uživatelský manuál NordicTrack S30
velikost souboru 6.8 MB
Návod na iFIT registraci
velikost souboru 383.22 kB

Běžecký pás NORDICTRACK S30

NORDICTRACK S30 je běžecký pás ideální pro pravidelné domácí běhání. Americký výrobce NordicTrack si zakládá na svém inovativním designu, kvalitních komponentech a špičkové mechanice. Běžecký pás disponuje kvalitním a tichým motorem s trvalým výkonem 2,2 kW (3,0 HP). Maximální výkon motoru je 3,68 kW (5,0 HP).  Motor je opatřen velkým krytem s izolací pro snížení vibrací při běhu a odvětráváním při vysoké rychlosti. Elektronicky nastavitelná rychlost do 22 km/h a sklon běžecké plochy až do 12 % jistě uspokojí i náročnější běžce. Využijte dnešní mimořádnou slevu 1500 Kč s kódem nordictrack.

Masivní rám trenažéru, s nosností stroje až 125 kg, zaručuje jeho dlouhou životnost i při pravidelném používání. Běžecká plocha má prostorné rozměry 51 x 152 cm (šířka x délka) a tím pádem univerzální použití pro drobnější i vyšší postavy. Speciální systém odpružení "Flex Select Cushioning" zaručují maximální komfort a šetrnost k vašim kloubům. 

Trénink na běžeckém trenažéru NordicTrack S30 budete mít pod kontrolou pomocí počítače s přehledným 5" LCD displejem. Na displeji vidíte zobrazované hodnoty jako čas, vzdálenost, rychlost běhu, sklon pásu, spotřeba kalorií, měření tepové frekvence apod.

Z programové nabídky máte k dispozici 20 programů zaměřených na zlepšování kondice a spalování tuku. Tréninková aplikace iFit je integrovaná přímo v počítači (tablet tedy nebudete potřebovat). Stačí tedy už jen dokoupit licenci iFit membership. Aplikace iFit vám umožní rozšířit vaše tréninkové plány přes systém Google MAPS. Získáte tak možnost rozšířit tréninkové mapy, programy s profesionálními trenéry nebo motivační videa a stravovací tipy! Díky aplikaci iFit tak můžete například soutěžit s vašimi přáteli nebo si porovnávat výsledky tréninků.

Tablet není součástí dodávky.

Trenažér má zabudované reproduktory pro připojení MP3, smartphonu nebo iPodu. Součástí pásu je i praktický držák na tablet. Pás má také dvě přihrádky na lahev s vodou.

Běžecký pás je vybaven zabudovanými dotykovými senzory (hand pulsy) pro měření tepové frekvence. Přesněji lze puls měřit přes bezdrátový hrudní pás o frekvenci 5 kHZ s přesností EKG (hrudní pás není součástí dodávky stroje, lze jej samozřejmě samostatně dokoupit u nás). 

Pro uskladnění lze stroj složit do úsporné vertikální polohy a nemusíte se tak bát, že by vám stroj zabíral moc místa v případě, kdy zrovna neběháte. Pro jednoduché přemisťování po pokoji je pás vybaven pojízdnými kolečky. Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze