Novoroční slevy

Veslařský trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower

ID: 17TFRW5000

Domácí využití, 17 programů, podsvícený LCD displej, nosnost 120 kg, servis u vás doma, napájení přes externí síťový adaptér.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

sleva 17 %

15 690 Kč
12 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Uživatelský manuál TUNTURI FirRow 50 Rower
velikost souboru 6.2 MB

Veslařský trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower

TUNTURI FitRow 50 je značkový veslovací trenažér nabízející kombinaci kvalitní mechaniky a ergonomie rámu s vysokou nosností až do 120 kg. Jedná se o cardio trenažér s výborným poměrem cena / výkon. Řadí se tak mezi ideální domácí stroje určené pro všechny věkové generace. 

Veslovací trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower má moderní magentický brzdný systém s 16 úrovněmi odporu a elektronickým ovládáním. Kalibrovaný setrvačník o hmotnosti 4 kg určuje plynutý chod veslování (setrvačníkový systém má hmotnost 6 kg) i při větších zátěžích. Díky optimální konstrukci a setrvačníku je zaručen přirozený záběr simulující klasické veslování. Pojezd je pro dlouhou životnost osazen průmyslovými ložisky

Veslařský nebo veslovací trenažér je dalším strojem vhodným pro domácí posilovnu. Jednak s ním můžete nabírat svalovou hmotu nebo ho také využít ke kondičnímu tréninku.

Veslovací trenažér disponuje podsvíceným 5,5" LCD displejem a zobrazuje základní hodnoty jako jsou čas veslování, ujetá vzdálenost, rychlost, počet záběrů za minutu, počet záběrů celkem, tepovou frekvenci atd. Z programové nabídky nabízí dohromady 17 programů, z toho 12 přednastavených programů pro spalování kalorií, zvyšování kondice apod. Dále HRC program pro řízení dle tepové frekvence, uživatelsky nastavitelný program apod. Měření tepové frekvence probíhá přes hrudní pás s přesností EKG a není součástí dodávky. Hrudní pás si u nás ale samozřejmě můžete dokoupit.

HRC program řízený podle tepové frekvence, v závislosti na parametrech veslaře, automaticky během jízdy reguluje zátěž pro udržení vybraného pulsu ve zvolené zóně. 

Anatomicky tvarovaný sedák je osazen ložisky a vy si tak užíváte plynulou a pohodlnou jízdu. Kvalitně zpracovaná zapouzdřená ložiska, která jsou osazena v pojezdové části, zajišťují plynulý a naprosto bezhlučný chod, bez nutnosti údržby. 

Pro maximální stabilitu při veslování jsou na nášlapech řemínky na suchý zip pro rychlé a jednoduché zafixování chodidel. Důmyslná konstrukce stroje a integrované nášlapné plochy v přední části stroje umožňují kromě veslování provádět i některé další cviky. Stačí se postavit na obě nášlapné plochy, které zabrání zvedání trenažéru při cvičení a madlo nám poslouží jako činková osa. Můžete tak provádět bicepsové zdvihy, přítahy na ramena a další posilovací cviky.

Trenažér lze jednoduše složit do svislé polohy. Stačí odjistit páku a zvednout pojezd, zpětné rozložení stroje je ještě snazší. Při složení do vertikální polohy získáme úsporné rozměry 83 x 83 x 128 cm. Sestavení a zprovoznění veslařského trenažéru svépomocí vám zabere cca 2 hodiny.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze