Novoroční slevy

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM FT1 Functional Trainer (w/o bench)

ID: 3636

Domácí i lehce komerční využiti, nosnost 120 kg, závaží 2x 75 kg, 2 samostatné kladky, procvičení celého těla.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

96 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM FT1 Functional Trainer (w/o bench)

FINNLO MAXIMUM FT1 Functional Trainer posilovací věž je od světově uznávaného výrobce fitness strojů, který se zaměřuje nejen na domácí, ale i komerční využití. Kompaktní posilovací stroj zaujme dvěma na sobě nezávislými kladkami, které budou ideální pro váš funkční trénink. Věž disponuje dvěma soustavami zátěžových bloků o hmotnosti 75 kg každá. Zažijte maximální volnost pohybu a rozmanitost cvičení s věži Maximum FT1.

 

Masivní rám posilovacího trenažéru z robustní ocelové konstrukce s nosností stroje až 120 kg a použitá kuličková ložiska pro plynulý a tichý chod, zaručují jeho dlouhou životnost při pravidelném používání v tělocvičně, a to nejen domácí. Celková hmotnost závaží je 150 kg rozložená do dvou stanovišť, na sobě nezávislých. Všechna lanka vedoucí od adaptérů k posilovacím cihličkám jsou opatřené odolným povrchem, který brání jejich opotřebení a jejich nosnost je až 1000 kg. Pojezdová část závaží je opatřena krytem pro maximální bezpečnost při používání posilovacího stroje. Nastavení potřebné hmotnosti je velmi jednoduché pomocí jedné ruky. Hmotnost lze ještě navýšit zakoupením přídavného závaží

 

Velmi rozsáhlé příslušenství tohoto trenažéru vám zajistí kompletní trénink svalových partií na jednom místě: rovná tyč, tricepsové lano, EZ tyč, výškově nastavitelné boční kladky, peck-deck adapter. Cviky, které můžete provádět na této posilovací věži: Bench Press, Butterfly, Biceps Curl, Triceps, Rowing, Reversed Leg Raises, Leg Curl, Leg Raise, Abdominal Pull, Neck Press, Lat Pull, Sidewise Tensile, Triceps Rope, Pull Ups, Leg Raise. Jednotlivymi cviky vás provede přehledný manuál.

Veškeré úchopové prvky jsou opatřené protiskluzovým povrchem pro pohodlné a bezpečné cvičení, díky dokonalé přilnavosti. Robustní rám v antracitové barvě propůjčuje stroji moderní vzhled. Vyobrazená posilovací lavice není součástí trenažeru, nicméně doporučujme zakoupit. K dostání na našem e-shopu.

Sestavení a zprovoznění posilovací věže svépomocí vám zabere cca 5 hodin.

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze