Novoroční slevy

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M1

ID: 3630

Domácí i lehce komerční využití, nosnost 130 kg, závaží 75 kg, kladkový systém ve 3 úrovních - 6 úchopových pozic, procvičení celého těla.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 33 %

74 990 Kč
49 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM MULTI-GYM M1

FINNLO MAXIMUM MULTI-GYM M1 posilovací věž je od světově uznávaného výrobce fitness strojů, a to nejen pro domácí, ale i komerční využití. Posilovací stroj nabízí moderní design s dokonalým procvičením svalů celého těla, díky čemuž docílíte vysněné postavy. Mnoho cviků na malém prostoru, to je hlavní deviza posilovací věže Maximum Multi-gym M1. Nabízí více jak 50 cviků, se zásobníkem závaží o celkové hmotnosti až 75 kg. Pokud i toto bude málo, není nic jednoduššího, než si dokoupit přídavné závaží, určené pro tento stroj.

 

Masivní rám posilovacího trenažéru z robustní ocelové konstrukce s nosností stroje až 130 kg a použitá kuličková ložiska pro plynulý a tichý chod, zaručují jeho dlouhou životnost při pravidelném používání v domácí tělocvičně. Celková hmotnost závaží je 75 kg. Všechna lanka vedoucí od adaptérů k posilovacím cihličkám jsou opatřené odolným povrchem, který brání jejich opotřebení. Pojezdová část závaží je opatřena krytem pro maximální bezpečnost při používání posilovacího stroje. Finnlo Multi-Gym M1 disponuje pohodlnou nastavitelnou opěrkou zad, kterou si každá osoba snadno nastaví dle svých potřeb a zvyklostí, a to až do 9 poloh. Pohodlné sedadlo nastavíte podle své výšky do 2 poloh.

 

Kladky jsou na sobě nezavislé a jsou upevněné ve 3 různých úrovních a všechny jsou opatřené otočným kloubem. Můžete trénovat obě strany současně nebo jednotlivě, pouze s jednou rukou nebo nohou. Jeden systém tak nahradí nespočet různých posilovacích stanic. Posilovací věž M1 ocení všichni, kteří se věnují jakýmukoliv sportu. Zlepšete svalovou skupinu, kterou potřebujete právě pro vaše odvětví. Golf, tenis, baseball, basketball, fotbal, box, plávání apod. Jednoduchou změnou úchopu protrénujete konkrétní svalové skupiny. Celkem tento stroj nabízí 6 úchopových pozic.

Veškeré úchopové prvky jsou opatřené protiskluzovým povrchem pro pohodlné a bezpečné cvičení, díky dokonalé přilnavosti. Robustní rám v antracitové barvě propůjčuje stroji moderní vzhled. Zabere minimum prostoru, vhodný do malých domacích posiloven. 

Sestavení a zprovoznění posilovací věže svépomocí vám zabere cca 5 hodin.

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze