Novoroční slevy

Cyklotrenažér HOUSEFIT RACER 70 iTrain

ID: HB-8285CB

Cyklotrenažér s magnetickým brzdným systémem, barevný podsvícený LCD displej, nastavitelný sklon sedla, setrvačník 20 kg, nosnost 150 kg.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -23 % 21 990 Kč
16 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • nadstandartní prodloužená záruka 3 roky na kompletní stroj
  • pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Uživateslký manuál HOUSEFIT Raer 70 iTrain
velikost souboru 2.67 MB

Cyklotrenažér HOUSEFIT RACER 70 iTrain

HOUSEFIT RACER 70 iTrain je určený pro pravidelný sportovní trénink. Kvalitní mechanika, masivní rám s nosností do 150 kg a optimální ergonomie jej předurčují pro intenzivní využití. Díky možnosti nastavení řídítek a sedla v horizontálním a vertikálním směru (u sedla lze nastavit i sklon), je zaručený pohodlný posez jak drobným, tak vyšším postavám. Stroj má elektronicky ovládanou magnetickou brzdu s 32 stupni odporu.

Cyklotrenažér HOUSEFIT RACER 70 iTrain perfektně simuluje klasické silniční kolo s možností šlapání i "vestoje". Magnetická brzda řízěná počítačem zaručuje spolu s převodem plochým drážkovaným řemenem naprosto tichý a plynulý chod trenažéru. Stálý převod bez volnoběhu zaručuje hladký přenos zátěže na pedály.

Těžký kalibrovaný setrvačník o hmotnosti 20 kg zajištuje stabilní, plynulý a tichý chod i při vyšších zátěžích. Sedlo i řidítka je možné nastavit ve vertikálním i horizontálním směru pro maximální komfort.

Masivní rámová konstrukce a přirozená ergonomie stroje zajišťují, že trenažér mohou využívat i vyšší osoby do 200 cm (vzdálenost mezi pedály a sedlem je 77 až 95 cm).

Šlapací střed je osazen profesionálním šlapacím středem s průmyslovými kuličkovými ložisky a klikami na kónický čtyřhran. To zaručuje dlouhodobou životnost stroje a jeho tichý chod. 

Model HOUSEFIT RACER 70i Train disponuje standardním trnem na sedlo, je tedy možné vyměnit sedlo za vlastní cyklistické. Závity pedálů umožňují jednoduchou výměnu za SPD pedály. Hodnota Q-faktor je 18 cm, jedná se o hodnotu, která udává vzdálenost čelních ploch klik od sebe.

Nosnost trenažéru do 150 kg. 

Tréninkový počítač s barevně podsvíceným LCD displejem zobrazuje základní všechny důležité hodnoty jako je čas, aktuální rychlost, otáčky RPM, ujetá vzdálenost, spálené kalorie (Kcal), watt a hodnotu tepové frekvence.

Cyklostroj nabízí celkem 18 tréninkových programů s následujícími režimy:

  • manuální regulaci zátěže šipkami na displeji počítače
  • 12 přednastavených profilů tratí (4x Začátečník, 4x Pokročilý, 4x Sporty)
  • 4 HRC programy řízené tepovou frekvencí (50 %, 75 %, 90 % a možnost nastavení vlastní tepové hranice)
  • režim RECOVERY - určení kondiční známky po ukončení tréninku 
  • po spárování tabletu či smartphonu s počítačem stroje je možné využití tréninkové aplikace s GOOGLE maps, jízdu reálnou krajinou STREET VIEW viz galerie

HRC program - je řízený podle tepové frekvence, v závislosti na parametrech cvičícího se automaticky během jízdy reguluje zátěž pro udržení daného pulsu ve vybrané zóně.

RECOVERY režim - určí vaši aktuální fyzickou kondici vyhodnocením rychlosti poklesu tepové frekvence hned bezprostředně po skončení tréninku. 

Měření tepu probíhá přes hrudní pás o frekvenci 5kHz (hrudní pás není součástí balení, ale je možné jej u nás samozřejmě dokoupit). Pokud by vám stačil cyklotrenažér bez možnosti připojení tabletu máme v nabídce i model o tisícovku levnější HOUSEFIT RACER 70.

Hlavní předností modelu RACER 70 iTrain  je možnost bezdrátového bluetooth propojení s tabletem či smartphonem a využití tréninkových aplikací iConsole+ a Kinomap pro Android a iOS. Aplikace iConsole+ je zcela ZDARMA a nabízí vám možnost trénovat kdekoliv na světě. Tato aplikace obsahuje kromě přednastavených tratí i možnost připojení k systému GOOGLE maps a vytvoření vlastní tratě. Díky této funkci si můžete zvolit své oblíbené reálné trasy, nebo naopak místa kam se normálně nepodíváte. Na výběr jsou 3 druhy náhledu - standardní, ptačí perspektiva, či tzv. „Street view“.

Bez tabletu nabízí cyklotrenažér jednoduchou manuální volbu zátěže, ale i kompletní programové vybavení včetně profilových tréninků a programů řízených tepovou frekvencí. Tablet není součástí dodávky. 

Součástí výbavy je i profesionální cyklistické sedlo značky VELO, které svým zpracováním nejvyšší kvality patří k těm nejlepším, budete si tak připradat jako profesionální cyklista při každém tréninku! Sedlo je nastavitelné jak horizontálně (v 7 pozicích), tak i vertikálně (v 10 pozicích), ale především je možné nastavit i samotný sklon sedla. Vzdálenost od pedálů je možné nastavit v rozsahu minimálním 77 cm až maximálním 95 cm. Sedlo může být od řídítek vzdálené minimálně 50 cm a maximálně 63 cm. Vše je nastavitelné pro vaše maximální pohodlí při tréninku!

Šlapací střed je osazen profi šlapacím středem s průmyslovými kuličkovými ložisky a klikami na kónický čtyřhran, což zaručuje dlouhodobou životnost stroje a tichý chod. Q-faktor je 18 cm. Jedná se o hodnotu, která udává vzdálenost čelních ploch klik od sebe, tedy šířku klik. Délka klik (osa středového složení > osa pedálu) je 170 mm, kliky mají standardní závit na pedály 14 mm, pedály je možné tedy vyměnit za jakékoli cyklistické. HOUSEFIT RACER 70 iTrain nabízí profesionální multiúchopová řídítka se speciálním protiskluzným materiálem odolným vůči potu i připravidelném používání. Řídítka je možné nastavit jak v horizontálním (7 pozic) tak i vertikálním (7 pozic) směru. Máte možnost si nastavit řídítka také ve vzdálenosti od země, kde je to minimálně 96 cm a maximálně 111 cm.

Sedlo ve vzdálenosti od řidítek může být minimálně 50 cm a maximálně 63 cm.

 

Součástí výbavy cyklotrenažéru i bezpečnostní pojistka STOP pro okamžité zastavení při tréninku. Spinningová kola se vyznačují tím, že nemají volnoběh, z tohoto důvodu je součástí i tato pojistka, která vám pomůže okamžitě zastavit nebo přerušit trénink.

Trenažér nabízí transportní kolečka a vyrovnávače nerovností podlahy pro lepší manipulaci v prostoru a maximální stabilitu při tréninku. Vy tak můžete trénovat úplně bezpečně stabilně a naplno, a nemusíte se bát těžké manipulace se strojem ani nestabilní jízdy vsedě či vestoje!

Součástí multiúchopových řídítek je i 2x držák na láhev s vodou. Všechno je nastavitelné pro váš maximální komfort při tréninku!

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • nadstandartní prodloužená záruka 3 roky na kompletní stroj
  • pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze