Novoroční slevy

Rotoped HOUSEFIT TIRO 100 iTrain

ID: HB-8268HPMB

Lehce komerční využití, vhodné pro osoby od 150 do 190 cm, plynulý tichý chod, nosnost 150 kg, napájení přes externí síťový adaptér.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -7 % 13 990 Kč
12 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Uživatelský manuál rotoped HOUSEFIT TIRO 100 iTrain
velikost souboru 506.89 kB

Rotoped HOUSEFIT TIRO 100 iTrain

Rotoped značky HOUSEFIT TIRO 100 iTRAIN je vybaven elektronickou regulací zátěže s možností programování. Umožňuje bezdrátové propojení s tabletem, který lze zacvaknout přímo na počítač stroje a využívat aplikaci pro Android či Apple, Tato aplikace obsahuje řadu přednastavených tratí, či řízení podle tepové frekvence, i wattový režim. Zvláštností, kterou však zcela vybočuje je možnost, díky níž lze nastavit vlastní trať v systému GOOGLE MAPS. Díky této funkci si můžete zvolit trasy, které byste např. v zimě absolvovat nemohli, nebo naopak místa, kam se normálně nepodíváte. Výběr je pouze na Vás! Můžete si zvolit 3 druhy náhledu, buďto standardní, ptačí perspektiva, či pohled vlastníma očima. Jinak i bez využití tabletu nabízí stroj jak jednoduchou manuální volbu zátěže, tak i kompletní programové vybavení včetně profilových tréninků a programů řízených tepovou frekvencí.

Tento ergometr zákazníkům nabízí kombinaci kvalitního ergonomického, ocelového rámu za velice příznivou cenu. Rámová konstrukce a výškově nastavitelná řídítka, tak zajistí pohodlné a správné posezení lidem s výškou až 200 cm. Vyvážený setrvačník o hmotnosti 9 kg, magnetická brzda a převod dopínavým řemenem zaručuje komfortní, plynulý a tichý chod i při větších zátěžích, osobám do hmotnosti 150 kg. Ergometr je kompletně na ložiscích (šlapací střed, setrvačník, dopínací kladka, ...), což spolu s masivním rámem zajišťuje dlouhou životnost stroje. TIRO 100i Train má elektronicky ovládanou magnetickou brzdu, s regulací zátěže v 16 stupních.

Napájení probíhá přes externí síťový adaptér. Hmotnost stroje je 39 kg. Rozměry rotopedu jsou 98 x 56 x 152 cm.  

Přehledný a snadno ovladatelný computer je vybaven modře podsvíceným LCD monitorem a zobrazuje hodnoty jako čas, vzdálenost, rychlost, spálené kalorie, RPM otáčky (otáčky/min), Watty a tepovou frekvenci. Umožňuje režim manuální (tlačítky + / - nastavuje zátěž ručně), 12 přednastavených programů (ergometr dle zvolené tratě mění sám zátěž v průběhu jízdy se zobrazením vaší polohy a tratě). Dále má i program řízený tepem (H.R.C.), při němž automaticky koriguje zátěž dle aktuální tepové frekvence a udržuje vás tak v optimální tepové zóně. To je ideální při spalování tuků. Pro tuto funkci je zásadní, že počítač umí komunikovat bezdrátově s hrudním pásem, tím je zaručen komfort a přesnost měření. Hrudní pás je možné dokoupit zvlášť. Počítač je také vybaven systémem RECOVERY, který umí vyhodnotit v tzv. zklidňovací fázi po cvičení váš fyzický stav, měřený v závislosti na rychlosti poklesu tepové frekvence bezprostředně po dokončení tréninku.

Součástí stroje je praktický držák tabletu pro sledování filmů. Tablet není součástí dodávky stroje.

Sestavení rotopedu svépomocí vám zabere cca 1 hodinu.

Pro snímání tepové frekvence jsou v řidítkách umístěny integrované dlaňové snímače (hand pulsy) vhodné pro občasné změření tepu. Tepovou frekvenci s přesnějším výsledkem změříte pomocí bezdrátového hrudního pásu o frekvenci 5 kHz s přeností EKG, který je možné dokoupit. Rotoped nabízí vertikální i horizontální nastavení sedla a nastavení sklonu řidítek. Je vhodný i pro účely rehabilitace díky nastavení optimální polohy drobnějším lidem i lidem vyšší postavy. 

Trenažér je osazen špičkovým šlapacím středem s průmyslovými kuličkovými ložisky. Profesionální šlapací střed s vyváženým setrvačníkem zaručují dlouhodobou životnost stroje a plynulý tichý chod. Plastové pedály jsou opatřeny řemínky (klipsnami) a bezpečně tak drží chodidlo na šlapačce. Závit šlapačky má standartní průměr 14 mm, lze ji tedy vyměnit za cyklistické.

Pod řidítky najdeme praktický držák na lahev pro maximální komfort při tréninku a důležité dodržování pitného režimu. Rotoped je vybaven transportními kolečky v přední části stroje umožňující snadný přesun po místnosti. V zadní části stroje najdeme nožičky vybavené vyrovnávači nerovností podlahy pro maximální stabilitu rotopedu. 


Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze