Novoroční slevy

Rotoped HOUSEFIT TIRO 35

ID: HB-8242HPP

Domácí použití, nosnost 125 kg, LCD displej, držák na tablet, horizontálně i vertikálně polohovací sedadlo, setrvačník o váze 10 kg, transportní kolečka, rozměr po složení 85 x 54 x 136 cm.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

8 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • prodloužená záruka: 3 roky na rám stroje
Uživatelský manuál HOUSEFIT TIRO 35
velikost souboru 979.44 kB

Rotoped HOUSEFIT TIRO 35

Rotoped Housefit TIRO 35 patří v porovnání s jinými dostupnými modely v této cenové relaci k těm nejlepším. Jedná se o programovatelnou verzi oblíbeného modelu Housefit TIRO 30. Mechanickým provedením, výbavou a provedenou ergonomií pohybu je opravdu nadstandardní. Rotoped je vhodný pro osoby do 185 cm a ideální pro domácí cvičení.

Rotoped je osazen ložiskovým šlapacím středem a klikami na čtyřhran, což zajištuje dlouhou životnost rotopedu. Má vyvážený setrvačník o hmotnosti 10 kg umožňující bezproblémový a plynulý trénink osobám s hmotností do 125 kg. Je vybaven moderní magnetickou brzdou řízenou elektronicky zajišťující tichý a bezúdržbový chod.

Regulace zátěže je měněna pomocí servomotoru. Rotační části jsou osazeny kuličkovými ložisky, které zajišťují tichý chod. Převodový řemen je dopínaný kladkou a má dostatečně tuhý rám.

Přehledný a snadno ovladatelný computer je vybaven LCD monitorem s jednoduchým ovládáním. Zobrazovány jsou všechny potřebné funkce jako srdeční tep, rychlost, čas šlapání, ujetá vzdálenost, otáčky/min, spálené kalorie, funkce SCAN a uložené programy. Funkce SCAN postupně mění hodnoty na velkém displeji.

Počítač disponuje 14 programy pro začátečníky i pokročilé. Manuální režim, kde si zátěž nastavujete ručně tlačítky + / - , počítač automaticky načítá všechny hodnoty na displeji. Profily trati o 10 variantách, což jsou automatické programy, při kterých rotoped během jízdy upravuje zátěž dle zvoleného profilu trati přičemž celý program lze zátěžově přizpůsobit.

Program HRC koriguje zátěž podle vaší srdeční frekvence, při tomto programu je nutné se po celou dobu tréninku držet dotykových snímačů na madlech rotopedu. Program RECOVERY umožní sledování vašeho pokroku a určí vaší trénovanost s ohodnocením kondiční známkou 1-6. Měření tepové frekvence se provádí pomocí senzorů v rukojetích (tzv. hand pulsy).

Komfortní sedlo má horizontální i vertikální nastavení polohy pro optimální posed a komfort při tréninku. Rotoped vyhovuje vyšším osobám maximálně však do výšky 185 cm. Maximální vzdálenost sedlo-pedál je 95 cm. Rotoped TIRO 35 je osazen standardními klikami na čtyřhran a kvalitními pedály dostatečné velikosti vybavenými bezpečnostním řemínkem pro pohodlné šlapání a stabilitní polohou chodidla. Řemínky jsou samozřejmě nastavitelné. Pedály mají těžiště pro pohodlné nasedání (pedál drží vždycky směrem nahoru).

Výhodou jsou nastavitelná řídítka, díky čemuž lze rotoped přizpůsobit individuálním potřebám a případně se o řidítka při jízdě i opřít. 

Rotoped je vybaven praktickými tranportními kolečky, které uvítáte při přemístění stroje po pokoji, a zvládne to opravdu každý. Na zadní noze rotopedu jsou umístěny vyrovnávače nerovnosti podlahy, kterými lze korigovat případné nerovnosti a zajistit tak perfektní stabilitu stroje.

Sestavení rotopedu svépomocí vám zabere cca 1 hodinu. Rozměry stroje po složení: 85 x 54 x 136 cm.

Záruka:

  • prodloužená záruka: 3 roky na rám stroje


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze