Novoroční slevy

Rotoped TUNTURI F20-R Bike Competence

ID: 17TBR20000

Domácí použití, vynikající poměr ceny výkon, nosnost 135 kg, nízký rám vhodný pro méně pohyblivé lidi, manuální ovládání 8 stupňů odporu, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 23 %

21 990 Kč
16 990 Kč

Přidat k porovnání

 Záruka a servis:

  • 10 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál Tunturi F20R Competence
velikost souboru 10.46 MB

Recumbent TUNTURI F20R Competence

Recumbent je oblíbenější než kdykoli předtím... Ať prší nebo svítí slunce, prostě jezděte na kole, kdy se vám to hodí. Recumbent F20R je váš pohodlný tréninkový partner. Tento recumbent je moderní, protože: je funkční a inovativní.
- Monitor, který zobrazuje různé parametry/usp]
- Praktický držák na tablet nebo chytrý telefon
- 8 úrovní odporu, 3 programy
- Snadný pohyb

Tunturi F20R Competence trenažér je od léty prověřeného světového výrobce strojů do domacích i komerčních fitness. Recumbent F20R Competence je speciální horizontální rotoped určený jak pro domácí kondiční trénink, tak hlavně pro účely rehabilitace nebo pro uživatele se sníženou pohyblivostí. Tento model je spojením vynikající ergonomie a kvalitní mechaniky s velmi povedeným designem. Nosností trenažéru je 135 kg. Trenažér je vybaven setrvačníkem o váze 9 kg, který zaručuje plynulý a tichý chod. Stroj má magnetické brzdy s možnosti manuálního nastavení 8 úrovní odporu. Robustní konstrukce rotopedu spolu s použitím kvalitních komponentu předurčuje tento stroj k dlouhodobému a pravidelnému použití i osobami s vyšší postavou. Přednosti tohoto modelu je skvělá funkčnost za rozumné peníze. Využijte dnešní mimořádnou slevu 1500 Kč s kódem tunturi.

Horizontální rotoped Tunturi F20R Competence

Počítač má jednoduchý podsvícený LCD displej s držákem na tablet, který se snadno ovládá a zobrazuje všechny běžné hodnoty. Vyobrazené parametry na displeji jsou: čas tréninku, momentální rychlost, výkon, ujetá vzdálenost, frekvence otáček, spálené kalorie a hodnotu tepové frekvence (pomocí dlaňových snímačů, či hrudního bezdrátového pásu, který není součástí balení).

Součástí stroje je držák na tablet.

Jednoduchý displej k PC stroje pro měření základních funkci

Pohodlné sedlo s opěrkou má kvalitní prošívané polstrování a ergonomický tvar. Sedlo je pomoci aretačního kolíku horizontálně nastavitelné, takže před šlapáním si jednoduše nastaví optimální polohu posedu jak lidé drobnější postavy, tak i vyšší jedinci. Pro větší stabilitu, ale i pohodli, jsou po stranách sedátka umístěná úchopová mádla s intgrovanými Hand pulsy. Součástí trenažéru jsou i transportní kolečka v přední části stroje umožňující snadný přesun rotopedu po místnosti. Nožičky jsou vybaveny vyrovnávači nerovností podlahy pro maximální stabilitu stroje.

Recumbenty mají poměrně velké cenové rozpětí. Jednoduché modely se solidní cenou a základními funkcemi nebo sofistikovanější přístroje se spoustou doplňkových parametrů, které lze využít i pro komerční účely.

Sestavení a zprovoznění rotopedu svépomocí vám zabere cca 1 hodinu.

jednoduše nastavitelné sedlo v horizontální poloze

 Záruka a servis:

  • 10 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze