Novoroční slevy

Rotoped TUNTURI F40 Competence

ID: 17TBF40000

Domácí využití, vhodný i pro vyšší osoby, nosnost 135 kg, velmi tichý provoz, magnetické elektronické brzdy, nastavitelné sedlo, LCD displej, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

sleva 25 %

19 990 Kč
14 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 10 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál TUNTURI F40 Competence
velikost souboru 11.94 MB

Rotoped TUNTURI F40 Competence

Rotoped značky TUNTURI F40 Competence je vybaven elektronickou regulací zátěže v rozmezí 32 stupňů pro větší variabilitu tréninku. Pro potřebné zmenšení nebo zvětšení zátěže stači pootočit reguláčním kolečkem, umístěným pod řídítky. 

Trenažér zákazníkům nabízí kombinaci kvalitní mechaniky a maximální ergonomie za velmi příznivou cenu. Rámová konstrukce a nastavitelné sedlo a řídítka, tak zajistí nejen pohodlné a správné posezení lidem s různou výškou, ale i snadné nastupování a sestupování i pro lidi se zdravotním hendikepem. Sedlo stroje se snadno a rychle nastavíte do ideální polohy jak v horizontálním, tak i vertikálním směru. Vyvážený setrvačník o hmotnosti 9 kg, magnetický brzdný systém zaručují komfortní, plynulý a tichý chod i při větších zátěžích. Maximálně však do hmotnosti 135 kg. Stroj je vybaven volnoběhem pro vaši bezpečnost. Competence F40 je kompletně na ložiscích (šlapací střed, setrvačník, dopínací kladka atd.), což spolu s masivním rámem zajišťuje dlouhou životnost stroje. 

Napájení probíhá pomocí tužkových baterii. Hmotnost stroje je 41 kg. Rozměry rotopedu jsou 99 x 59 x 157 cm.

Klasický rotoped pro domácí používání

Přehledný a snadno ovladatelný computer s LCD displejem zobrazuje hodnoty jako jsou čas, momentální rychlost, spálené kalorie, ujetá vzdálenost, frekvence otáček a srdeční pulz. Nastavení zátěže ve 32 stupních se snadno ovláda manuálním kolečkem, které je umístěné pod řídítky. Tepovka je velmi důležitý údaj pro správný a efektivní průběh tréninku. Pro zjištění aktuálního pulzu postačí chytit řídítka v místech snímačů a hodnota se ukáže přímo na displeji PC. Pro tuto funkci je zásadní, že počítač umí komunikovat i s hrudním pásem (není součásti balení), tím je zaručen komfort a přesnější měření. 

Součástí stroje je praktický držák tabletu pro sledování filmů. Tablet není součástí dodávky stroje. Sestavení a zprovoznění rotopedu svépomocí vám zabere cca 1 hodinu.

Podsvícený displej počítače

Pro snímání tepové frekvence jsou v řidítkách umístěny integrované dlaňové snímače (hand pulsy) vhodné pro občasné změření tepu. Pokud chcete měřit tepovku co nejpřesněji, dokupte si bezdrátový hrudní pás o frekvenci 5,4 kHz. Rotoped nabízí vertikální i horizontální nastavení sedla, včetně nastavení sklonu řidítek. Je vhodný i pro účely rehabilitace díky nastavení optimální polohy drobnějším lidem i lidem vyšší postavy a pro lidi s pohybovým omezením díky ergonomii těla.

Trenažér je osazen špičkovým šlapacím středem s průmyslovými kuličkovými ložisky. Robustní šlapací střed s vyváženým setrvačníkem zaručuje dlouhodobou životnost stroje a plynulý tichý chod i při náročném používání. Plastové pedály jsou vybavené fixačnimi řemínky (klipsnami) a bezpečně tak drží chodidlo na šlapačce. 

Pod řidítky najdeme praktický držák na lahev pro, v tréninku velmi podstatného, dodržování pitného režimu. Rotoped je vybaven transportními kolečky v přední části stroje umožňující snadný přesun po místnosti. V zadní části stroje najdeme nožičky vybavené vyrovnávači nerovností podlahy pro maximální stabilitu rotopedu. 

Polohovatelné sedlo a ergonomické tělo

Záruka a servis:

  • 10 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze