Novoroční slevy

Veslařský trenažér TUNTURI PLATINUM Rower PRO

ID: 17PTRW2000

Domácí i komerční použití, nosnost 165 kg, vzduchomagnetický systém brzdy, nastavitelné nášlapy, skladný, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 19.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

57 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál trenažéru TUNTURI Platinum Rower PRO
velikost souboru 15.02 MB

Veslařský trenažér TUNTURI PLATINUM Rower PRO

TUNTURI PLATINUM Rower PRO je značkový veslovací trenažér nabízející kombinaci kvalitní mechaniky a ergonomie rámu s vysokou nosností až do 165 kg. Jedná se o cardio trenažér jak pro domácí, ale i komerční fitnes a wellness. Řadí se tak mezi ideální stroje určené pro všechny věkové generace a všechny postavy. Veslovací trenažér TUNTURI PLATINUM Rower PRO má moderní vzducho-magnetický brzdný systém s elektronickou regulací zátěže v 12 úrovních, masivní rám a komfortní posed. Vzduchomagnetický odpor v sobě snoubí přirozený záběr vzduchové brzdy s umocněním odporu brzdou magnetickou. Cvičením na veslovacím trenažéru zapojíte do tréninku všechny svalové partie, zejména nohy, záda, ruce, ale hlavně svalový korzet středu těla, tedy bederní oblast zad a břišní svaly. Je důležité dbát na správné držení těla při provádění pohybu, pravidelné veslování pak může být prospěšné právě jako prevence bolestí zad.

Využijte dnešní mimořádnou slevu 1500 Kč s kódem tunturi.

Veslařský nebo veslovací trenažér je dalším strojem vhodným pro vaši domácí posilovnu. Jednak s ním můžete nabírat svalovou hmotu nebo ho také využít ke kondičnímu tréninku.


Přehledný a snadno ovladatelný LCD displej zobrazuje všechny důležité hodnoty tréninku, měří čas veslování, ujetou vzdálenost, momentální rychlost, watty, RPM otáčky, dosaženou tepovou frekvenci apod. Z přednastavených programů je potřeba zmínit Training nebo Race mode, které vám napomohou při zvyšování kondice nebo spalování kalorii. Měření tepové frekvence probíhá přes hrudní pás s přesností EKG a není součástí dodávky. Hrudní pás si u nás ale samozřejmě můžete dokoupit.

Anatomicky tvarovaný sedák je osazen průmyslovými ložisky, hliníkový pojezdový profil tak zajistí plynulou a pohodlnou jízdu. Kvalitně zpracovaná průmyslová ložiska, která jsou osazena v pojezdové části, zajišťují plynulý a naprosto bezhlučný chod, bez nutnosti údržby. Pro maximální stabilitu při veslování jsou na nášlapech řemínky na suchý zip pro rychlé a jednoduché zafixování chodidel. Nášlapy jsou nastavitelné dle velikosti vašich chodidel pro jejich přirozenou polohu a ideální pozici pro správné provedení záběru.

Praktické sklopení pojezdové části vesla umožňuje pohodlné skladování trenažéru i v menších prostorech. Stroj je vybaven transportními kolečky pro lepší manipulaci v místnosti.

Sestavení a zprovoznění veslařského trenažéru svépomocí vám zabere cca 2 hodiny.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 2 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze